REKLAMI GEÇ

Kablo hırsızlığına 3 gözaltı, 1 tutuklama

Kablo hırsızlığına 3 gözaltı, 1 tutuklama

Pınarkent Mahallesi’nde işyerinden kablo hırsızlığına yönelik kapsamlı operasyon gerçekleştiren jandarma 3 zanlıyı gözaltına aldı. Zanlılardan biri tutuklandı, biri adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Bir zanlının ise işlemleri sürüyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 13 Şubat 2021 Cumartesi, 13:49

İl Jandarma Komutanlığına bağlı Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) ile Pamukkale İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, geçen hafta Pamukkale’nin Pınarkent Mahallesi’nde bir iş yerinden kablo çalınmasıyla ilgili çalışma başlattı.

Güvenlik kamerasınca kaydedilen görüntülerden hırsızlık zanlılarının eşkali ve kullandıkları otomobil belirlenerek polis ekiplerine bildirildi.

Şüpheliler Mehmet D. (33) ile arkadaşı Vesile M. (22), olaydan 3 gün sonra polis ekiplerince alkollü araç kullandıkları iddiasıyla Deliktaş Mahallesi’nde yakalandı.

Gözaltına alınan zanlılar, jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Hakkında 22 suç kaydı bulunan Mehmet D. tutuklandı. Hakkında 20 suç kaydı bulunan Vesile M. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

SON ZANLI DA YAKALANDI
Hırsızlık çetesinin 3 kişiden oluştuğunu belirleyen jandarma, diğer zanlının da yakalanması için operasyonlarını sürdürdü.

Jandarma, hakkında 14 suç kaydı olan Mete D’yi, saklandığı tamirhanede yakaladı.

Gözaltına alınan zanlının işlemleri devam ediyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı