REKLAMI GEÇ

Kaçak sigara ve uyuşturucu ele geçirildi

Kaçak sigara ve uyuşturucu ele geçirildi

Denizli Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince gerçekleştirilen operasyonlarda 9 bin paket kaçak sigara ile çeşitli tür ve miktarlarda uyuşturucu ele geçirildi ve uyuşturucu madde ticareti yapmak suçundan gözaltına alınan 9 kişiden 4’ü tutuklandı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 6 Ocak 2015 Salı, 15:26

Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince, gerçekleştirilen sokak satıcılarına yönelik operasyonda,  289 gram esrar, 20 adet ecstasy, 22 gram eroin, 0,95 gram kokain ele geçirildi.

 Operasyonlarda, kullanmak amacıyla uyuşturucu madde bulundurmak ve uyuşturucu madde ticareti yapmak suçundan 17 kişi hakkında işlem yapılırken, gözaltına alınan 9 kişiden 4’ü çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

9 BİN PAKET KAÇAK SİGARA YAKALANDI
Öte yandan Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Ekipleri, kaçak sigara yapıldığı yönündeki aldıkları istihbaratı değerlendirerek gerçekleştirdikleri operasyonda ise  9 bin paket kaçak sigara ele geçirdi.

Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, olayla ilgili yakalanan 1 kişi şahıs hakkında, Kaçakçılık Kanununa Muhalefet suçundan işlem yapıldığını,  gerçekleştirilen operasyonlarla 27 bin TL’lik kamu zararının ise önlendiği belirtildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı