REKLAMI GEÇ

Kaçırılan iş insanı film gibi operasyonla kurtarıldı

Kaçırılan iş insanı film gibi operasyonla kurtarıldı

Önceki gün akşam saatlerinde Tavas’a giden ve kendisiyle olan irtibat kesilen Suze Tekstil’in sahibi 49 yaşındaki Ömer Aldırmaz, Çal’da tutulduğu mekanda güvenlik güçlerinin gerçekleştirdiği film gibi operasyonla kurtarıldı. İş insanının fidye için kaçırıldığı öne sürüldü.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 10 Temmuz 2021 Cumartesi, 11:31

Gümüşler’deki Suze Tekstil fabrikasının sahibi 49 yaşındaki Ömer Aldırmaz, önceki gün akşam saatlerinde esrarengiz bir şekilde ortadan kaybolmuştu.

Akşam 21.00 sıralarında fason işi yaptırdığı Tavas’a aracıyla giden iş insanı Ömer Aldırmaz’ın telefonuna gece 24.30’dan sonra ulaşılamadı. Gece saat 01.30 sıralarında Aldırmaz’ın aracı Tavas’tan, Denizli doğru seyir halinde iken görüldü. Kendisine ulaşılamayan Aldırmaz’ın aracı Gürlek’te terk edilmiş halde bulundu.

POLİS ÇALIŞMA BAŞLATTI
İşadamı Ömer Aldırmaz’ın kayıp olduğunun bildirilmesinin ardından güvenlik güçleri geniş çaplı operasyon başlattı. Kısa süre içinde Aldırmaz’ın kullandığı güzergah üzerindeki güvenlik ve mobese kameraları tarandı, işadamına Çal’da ulaşıldı.

MEKANA BASKIN
Güvenlik güçleri, iş insanı Ömer Aldırmaz’ın kaçırıldığı ve bir mekanda tutulduğu bilgisine ulaşmasının ardından operasyon için düğmeye basıldı. Fidye için kaçırıldığı öne sürülen Aldırmaz tutulduğu mekandan kaçıranların elinden kurtarıldı.

Operasyonda bazı kişilerin gözaltında olduğu da öğrenildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı