REKLAMI GEÇ

Kadın ve çocuğu itfaiye kurtardı

Kadın ve çocuğu itfaiye kurtardı

Gümüşçay Mahallesi’nde bulunan bir fason tekstil atölyesinde 3 ayda 3. kez yangın çıktı. Alt kattan alev ve yoğun duman yükselirken, üst katta mahsur kalan bir kadın ve çocuğun imdadına itfaiye ekipleri yetişti. Kadın ve çocuk merdivenle aşağı indirildi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 22 Temmuz 2016 Cuma, 18:40

Merkezefendi’nin Gümüşçay Mahallesi’nde bir apartmanın alt katında faaliyet yürüten N.B.ye ait fason tekstil atölyesinde bugün öğle saatlerinde yangın çıktı. Son üç ay içinde 3. kez alevlere teslim olan tekstil atölyesinin bulunduğu apartmanda ise korku dolu anlar yaşandı.

KADIN VE ÇOCUK MAHSUR KALDI
Zemin katında yangın çıkan binanın üst katında bir kadın ve çocuk mahsur kaldı. Vatandaşların ihbarıyla olay yerine Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ekipleri sevk edildi.

Kısa süre içinde olay yerine ulaşan ve bir yandan yangına müdahale ederken, bir yandan da kadın ve çocuğun imdadına yetişen itfaiye ekipleri, kurdukları merdivenle korku dolu anlar yaşayan kadın ve çocuğu kurtardı.

denizli-gumuscay-yangin-ic

Yangından son anda kurtulan kadın ve çocuk sağlık ekiplerine teslim edilirken, atölyedeki yangın kontrol altına alındı. Yangınla ilgili soruşturma başlatıldı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı