REKLAMI GEÇ

Kadın dayanışmasından Hafize Kurban çağrısı

Kadın dayanışmasından Hafize Kurban çağrısı

Boşanmak üzere olduğu eşi tarafından çocuğunun gözleri önünde öldürülen Hafize Kurban’ın davası sürüyor. Katil zanlısı 11 Kasım’da hakim karşısına çıkacak. Denizli Ekmek ve Gül Kadın Dayanışma Grubu, zanlının en ağır cezayı alması için davanın takipçisi olacaklarını açıkladı, kadın örgütlerini Adliye’ye çağırdı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 8 Kasım 2019 Cuma, 14:57

Hafize Kurban, 27 Ağustos’ta İncilipınar Mahallesi’ndeki evinin önünde boşanmak üzere olduğu eşi Uğur K.nın bıçaklı saldırısına uğramış, çocuğunun gözü önünde boğazından yaralanan kadın, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetmişti.

Hafize Kurban’ı öldürdüğü iddiasıyla tutuklanan boşanmak üzere olduğu kocası Uğur K. tutuklanarak, cezaevine gönderilmişti.

11 KASIM’DA HAKİM KARŞISINA ÇIKACAK
Cinayet zanlısı Uğur K. 11 Kasım’da hakim karşısına çıkıyor. Kadın dayanışma dernekleri de cinayet davasını yakından takip ediyor. Denizli Ekmek ve Gül Kadın Dayanışma Grubu, sosyal medya üzerinden tüm derneklere ve vatandaşlara çağrıda bulundu.

Kocası tarafından vahşice öldürülen Hafize Kurban için sessiz kalınmaması çağrısı yapan Ekmek ve Gül, Hafize Kurban’ın katilinin en ağır cezayı alması için davanın takipçisi olduklarını bildirdi. Ekmek ve Gül grubu, 11 Kasım Pazartesi günü saat 09.45’te Denizli Adliyesi’nde olacaklarını açıkladı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı