REKLAMI GEÇ

Kafede bıçaklı kavgada bir kişi yaralandı

Kafede bıçaklı kavgada bir kişi yaralandı

 Denizli’de kafede arkadaşlarıyla oturduğu esnada husumetlisinin bıçaklı saldırısına uğrayan genç yaralandı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 30 Ocak 2024 Salı, 17:09

Olay, Merkezefendi ilçesi Altıntop Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre M.Ö., U.A.’nın bir kafede oturduğunu fark ederek yanına gitti. Yanında bulunan bıçakla bir anda U.A.’ya saldıran M.Ö., ardından olay yerinden koşarak uzaklaştı. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Bölgeye sevk edilen sağlık ekipleri, U.A.’ya olay yerinde ilk müdahalede bulunduktan sonra ambulansla hastaneye sevk etti. Polis ekipleri tarafından yapılan incelemelerin ardından kimliği ve eşkali tespit edilen M.Ö.’yü yakalamak için çalışma başlatıldı. Elinden yaralanan ve hastaneye götürülen U.A.’nın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.
Öte yandan, iki şahsın da 18 yaşından küçük oldukları belirtilirken M.Ö. ile U.A.’nın aralarında öncesine dayanan husumet olduğu öğrenildi.
Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Yorumlar

Ahmet   -  Bağlantı 31 Ocak 2024, 07:10

Bu tür yaramaz uslanmaz çalışmaz mafyatik efe gençlere en iyi yöntem vereceksin kazma küreği boş tarlayı her gün ama hem çabalayacak hem de karıştıracak ezeceksin ki öğrenecek iş kayıt yok tabii bu tipler Denizli’de ve Türkiye de ürer.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı