REKLAMI GEÇ

Kale’de alarm verildi

Kale’de alarm verildi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Marmaris’te kaldığı otele saldırı düzenleyen ve iki polisi şehit eden firari darbeci askerler için Kale’de alarm verildi. Yollar özel harekat polisleri tarafından tutuldu, arazi taramaları başladı. Geçen her araç titizlikle aranıyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 21 Temmuz 2016 Perşembe, 17:58

Ramazan Çetin/Denizli (DHA)
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a saldırı düzenlemek amacıyla Muğla’nın Marmaris İlçesi’ne gelen ve çatışmada iki polisi şehit ederek kaçan darbeci askerlerin yakalanması için yürütülen çalışmalar, Ula ve Menteşe ilçelerinde yoğunlaştı.

Ayrıca, eli silahlı askerlerin gezdiği ihbarı sonrası başlatılan arama ve arazi tarama çalışmaları Muğla- Denizli Karayolu Gazeller Mevkii’ndeki dağlık ve ormanlık alanda da yürütülüyor.

Aranan askerlerin Denizli yönüne gitme ihtimaline karşı Kale’de yollar tutuldu. Kale’nin Köprübaşı Mahallesi’ndeki Denizli- Muğla sınırında jandarma ve polis özel hareket ekipleri teyakkuza geçti. Jandarma ve polis özel hareket ekipleri bölgede devriye görevi yürütüyor.

Diğer güvenlik güçleri de yol denetimi yapıyor. Her türlü araç incelenirken, ekipler, ellerindeki fotoğraflara bakarak, aranan askerlerin araçlarla bulunup bulunmadığını kontrol ediyor.

denizli-polis-kale-de-teyakkuzda-1

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı