REKLAMI GEÇ

Kan donduran cinayetin zanlısı tutuklandı

Kan donduran cinayetin zanlısı tutuklandı

Pamukkale’nin Cumhuriyet Mahallesi’nde birlikte yaşadığı aynı uyruktan sevgilisini fare zehiri ile öldürdüğü öne sürülen Afganistan uyruklu Sabour Sakhızadeh çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Korkunç cinayetin altından kıskançlık çıktı. Genç kadının yemeğine zehir katan cani ölmesini beklemiş, kolay taşımak için ellerini ve ayaklarını bağlamış.

Ali Bilge / DENİZLİHABER / 12 Ekim 2022 Çarşamba, 16:41

Pamukkale’nin Cumhuriyet Mahallesi’nde Afganistan uyruklu sevgilisi Nadia Soori’yi zehirleyerek öldürdüğü öne sürülen Afganistan uyruklu 21 yaşındaki Sabour Sakhızadeh işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi. Sahhızadeh, mahkemede verdiği ifadesinde sevgilisini kıskançlık yüzünden öldürdüğünü itiraf ettiği öne sürüldü.

Sahhızadeh’in geçtiğimiz Pazartesi akşamı sevgilisinin yemeğine fare zehri koyarak zehirleyip, ölümünü beklediğini, ardından da kolay taşımak için ellerini ve ayaklarını bağlayıp, battaniyeye sararak, hurda taşınan iki tekerlekli el arabasıyla yaklaşık 2 kilometre taşıdıktan sonra yol kenarına attığını söylediği öğrenildi.

Tutuklanan Sabour Sakhızadeh cezaevine gönderildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı