REKLAMI GEÇ

Karayolunda tuzaklı yağma yapıyorlardı, JASAT’a yakalandılar

Karayolunda tuzaklı yağma yapıyorlardı, JASAT’a yakalandılar

Serinhisar’da, karayolunda yardım isteyen genç bir kadının durdurup oyaladığı mağdurlarının araçlarını yağmalayan çete jandarma tarafından çökertildi. Çetenin 3’ü kadın 6 üyesi yakalandı, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 24 Eylül 2020 Perşembe, 11:39

Serinhisar’da karayolu üzerinde 20 yaşlarda bir kadının yardım istemek üzere durdurduğu mağdurların çete üyeleri tarafından yağmalandığı ihbarının alınmasının ardından Jandarma ekipleri harekete geçti.

İl Jandarma Komutanlığı Suç Araştırma Timi (JASAT) ve Serinhisar ilçe Jandarma Komutanlığı ekipleri yürüttükleri soruşturmanın ardından çeteyi belirledi.

Gerçekleştirilen operasyonda 3’ü kadın 6 zanlı gözaltına alındı. Zanlılar A.Ç. (31), E.Z. (44), D.S. (36), E.Z. (32), S.Y. (20) ve S.Ö. (31) işlemlerinin tamamlanmasının ardından Acıpayam Adliyesi’ne sevk edildi. Mahkemeye çıkarılan zanlıların tamamı tutuklandı.

FİLMLERİ ARATMAYAN YÖNTEM
Jandarma’ın büyük bir darbe vurduğu yağma çetesinin yöntemi filmleri aratmadı. Serinhisar yakınlarında, ıssız bir bölgede yola 20 yaşlarındaki kadın üyesini çıkaran çete, yardım istemek için durdurduğu mağdurları hedef alıyordu.

Genç kadın yardım istemek için durdurduğu mağduru oyalarken, çetenin diğer üyeleri hızla otomobilde bulunan kıymetli eşyaları yağmalayarak kaçıyordu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı