REKLAMI GEÇ

Kardeşinin evi yandı, kalp krizinden öldü

Kardeşinin evi yandı, kalp krizinden öldü

Bozkurt’un Avdan Mahallesi’nde bir evde meydana gelen yangın şok bir ölümü de beraberinde getirdi. Kardeşinin evinin yandığı haberini alan İbrahim Bozbay, olay yerine geldiğinde fenalaştı. Kalp krizi geçiren talihsiz adam ambulansla hastaneye kaldırılırken hayatını kaybetti. İki katlı ev tamamen yandı, yangın ihbarı ise ev sahibinin oğlu itfaiye eri Emin Bozbay’a geldi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 12 Aralık 2015 Cumartesi, 14:06

Olay gece geç saatlerde meydana geldi. Bozkurt’un Avdan Mahallesi’nde Hüsem Bozbay’a ait iki katlı evden alevlerin yükseldiğini gören vatandaşlar, durumu evin oğlu itfaiyeci Emin Bozbay’a bildirdi.

112’ye ihbarı kendisi yapan İtfaiyeci Emin Bozbay, ekipler ile birlikte hızla evine ulaştı ve söndürme çalışmalarını başlattı. Ekiplere Çardak ve Kaklık’tan takviye ekipler de gönderildi, ancak çabalar evi kurtarmaya yetmedi. İki katlı ev ve yanında bulunan müştemilat tamamen yandı.

KORKUNÇ ÖLÜM O ANDA GELDİ
İtfaiye ekipleri yangını kontrol altına almaya çalışırken, kardeşinin evinin yandığı haberini alan İbrahim Bozbay olay yerine koştu. Panik atak hastası olduğu öğrenilen İbrahim Bozbay, yaşadığı heyecana ve korkuya dayanamayarak fenalaştı. Olay yerine gelen 112 Acil ekipleri tarafından hastaneye kaldırılan ve kalp krizi geçirdiği anlaşılan İbrahim Bozbay kurtarılamadı.

Bozkurt’un Avdan Mahallesi’nde yaşayanlar, yangın ile birlikte şok eden ölüm ile yıkıldı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı