REKLAMI GEÇ

Gazinoya silahlı ile ilgili aranan son zanlı yakalandı

Gazinoya silahlı ile ilgili aranan son zanlı yakalandı

Bekilli’de 9 Ağustos’ta bir gazinoda 3 kişinin yaralandığı silahlı saldırı olayının sorumlusu olduğu iddia edilen zanlı yakalandı. Olayla ilgili tutuklu sayısı 6’ya yükseldi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 8 Ekim 2021 Cuma, 10:09

İl Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler, silahlı saldırının ardından kaçan ve olayının sorumlusu olduğu belirlenen M.M’nin (39) Pamukkale ilçesi Atalar Mahallesi’ndeki bir adreste saklandığını tespit etti.

Jandarma ekiplerinin düzenlediği ve av tüfeği ile iki sahte kimliğin de ele geçirildiği operasyonda M.M. ve A.C, gözaltına alındı.

İşlemlerin ardından adliyeye sevk edilen M.M, “kasten yaralama ve kişiyi hürriyetinden yoksun bırakma” suçlarından çıkarıldığı sulh ceza hakimliğince tutuklandı, A.C. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Böylece olaya ilişkin tutuklu sayısı 6’ya yükseldi.

Bekilli’de 9 Ağustos gecesi M.M. (36) ile arkadaşları, eğlence mekanında pompalı tüfeklerle çevreye ateş etmiş, 3 kişiyi yaralamıştı.

İl Jandarma Komutanlığının yürüttüğü soruşturmada silahlı saldırı olayına karıştığı öne sürülen zanlılardan S.Ö. (29), S.Ş. (20), T.B. (24), Z.G. (28) ve Z.K (39) tutuklanmış, kaçan M.M’nin yakalanması için çalışma başlatılmıştı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı