REKLAMI GEÇ

Kaybolan kişi 3 saat süren arama sonucu ormanlık alanda bulundu

Kaybolan kişi 3 saat süren arama sonucu ormanlık alanda bulundu

Başkarcı’dan Karcı Dağı’na iddiaya göre, eşinin boşanma davası açtığı gerekçesiyle intihar etmek için çıkan ve kaybolan 27 yaşındaki Soner C., ailesinin ihbarı üzerine haber verilen arama kurtarma ekiplerince 3 saatlik çalışmaya bulundu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 21 Şubat 2021 Pazar, 21:23

Başkarcı Mahallesi’nden Başkarcı Dağı’na iddiaya göre eşinin boşanma davası açtığı gerekçesiyle çıkan Soner C.’den (27), haber alamayan yakınları durumu 112 Acil Servis ekiplerine bildirdi.

Bunun üzerine İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) koordinesindeki arama çalışmasına polis, jandarma, İHH Arama Kurtarma, Denizli Dağ Arama Kurtarma (DAK), Arama Kurtarma Derneği (AKUT) ve Türkiye Radyo Amatörleri Cemiyeti (TRAC) üyeleri katıldı.

Ormanlık alanda bulunarak güvenli bölgeye indirilen ve sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilen Soner C. hakkında sokağa çıkma kısıtlamasını ihlal ettiği gerekçesiyle tutanak tutuldu.

Soner C.’nin eşiyle bir süredir sorunlar yaşadığı, eşinin Sonar C.’ye boşanma davası açtığı ve bu nedenle dağa intihar etmek için çıktığı ileri sürüldü.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı