REKLAMI GEÇ

Kayıhan’da metruk bina uyuşturucu merkezi oldu

Kayıhan’da metruk bina uyuşturucu merkezi oldu

Kayıhan Mahallesi sakinleri, Necip Ali Caddesi üzerinde bulunan ve uzun süredir kullanılmayan metruk bir binanın uyuşturucu bağımlılarının merkezi haline geldiğini ileri sürdü, önlem alınmasını istedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 5 Ekim 2016 Çarşamba, 10:03

Emniyet ve jandarmanın uyuşturucu ticareti ile mücadelesi sürerken, şehrin ortasında, herkesin gözü önünde uyuşturucu kullanan gençler vatandaşları tedirgin ediyor.

Kayıhan Mahallesi Necip Ali Caddesi üzerinde bulunan ve uzun süredir kullanılmayan metruk bir bina, uyuşturucu bağımlılarının merkezi haline geldi. Geceleri daha yoğun kullanılan, gündüzleri de zaman zaman gençlerin gelip uyuşturucu kullandığını öne süren mahallesi sakinleri, huzurlarının kalmadığını belirtti.

Bir çok kez başvuruda bulunmalarına rağmen bir sonuç elde edemediklerini dile getiren mahalle sakinleri, Kayıhan’ın uyuşturucu bağımlılarından kurtarılmasını istedi.

Vatandaşlar, “Önceleri geceleri geliyorlardı, artık gündüzleri de gruplar halinde gençler binaya giriyor, uyuşturucu kullanıyor. Bu durum tedirginlik yaratıyor, uyuşturucu alan gençler mahallede sorun çıkarıyor. Yetkililer bir an önce önlem almalı” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
19 Nisan 2024 Cuma 11 27Çok Bulutlu
20 Nisan 2024 Cumartesi 14 19
21 Nisan 2024 Pazar 10 26Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 11 27Çok Bulutlu
23 Nisan 2024 Salı 14 33Parçalı Bulutlu