REKLAMI GEÇ

Kayıhan’daki camiye saldıran vandallar yakalandı

Kayıhan’daki camiye saldıran vandallar yakalandı

Pamukkale’nin Kayıhan Mahallesi’nde bulunan Keskin Camii’ne yanlarında getirdikleri boyaları saçan ve içerideki eşyalara zarar veren iki kişi polis tarafından yakaladı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 28 Temmuz 2021 Çarşamba, 13:47

Pamukkale’nin Kayıhan Mahallesi’ndeki Keskin Camii’nde dün yaşanan olayda, kimliği belirsiz kişiler camiyi talan etti. Yanlarında getirdikleri boyaları caminin her yerine saçan saldırganlar, cami içindeki eşyalara da zarar verdi. Sabah namazı için camiye gelen imam, caminin talan edildiğini görünce polise haber verdi. Cami ise vatandaşlar tarafından temizlendi.

Polis ekipleri tarafından başlatılan inceleme sonuç verdi. Denizli İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada camiye saldırı düzenleyen iki kişinin yakalandığı bildirildi.

Emniyetten yapılan açıklamada, “İlimiz Hürriyet Mahallesinde bulunan Keskin Camii’nde meydana gelen ‘Mala Zarar Verme’ olayı ile ilgili olarak yapılan çalışmalar neticesinde; olayın şüphelilerinin tespiti, yakalanmaları ve suç delillilerinin elde edilebilmesi amacıyla, çevre güvenlik ve mobese kamera görüntülerinin titiz ve detaylı incelenmesi ile yapılan fiziki takipler sonucunda, olayı gerçekleştirdikleri tespit edilen 2 şüpheli şahıs yakalanmıştır. Olayla ilgili yakalanan 2 şüpheli şahıs hakkında Mala Zarar Verme suçundan adli işlem yapılmıştır” denildi.

Yorumlar

sait   -  Bağlantı 28 Temmuz 2021, 17:53

Yapılan eylem camiye olunca pek tepki, kınama basın,açıklaması yok.Zira bir müslümanın ömründe zorunluda olsa bir kez mutlaka gitdiği bir mekan.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı