REKLAMI GEÇ

Kayıp olarak aranan emekli uzman çavuşun cansız bedeni bulundu

Kayıp olarak aranan emekli uzman çavuşun cansız bedeni bulundu

Merkezefendi Mahallesi’nde, dünden beri ulaşılamayan emekli uzman çavuş Bayram E.’nin cansız bedeni bulundu. Kanal yolunda bir ağacın altında başından vurulmuş olarak bulunan Bayram E’nin intihar ettiği değerlendirildi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 9 Kasım 2022 Çarşamba, 14:06

Olay, sabah erken saatlerde Merkezefendi Mahallesi’nde meydana geldi. Boş arazide elinde tabanca olan ve yerde hareketsiz şekilde yatan bir kişi görenler polisi aradı. İhbar üzerine olay yerine acil sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen acil sağılık ekibi yerde yatan emekli uzman çavuş Bayram E.’nin hayatını kaybettiğini belirledi. Polis ekipleri olay yerini güvenlik şeridiyle çevirdi. Polis ekipleri de olay yerinde detaylı inceleme yaptı.
Cumhuriyet savcısının da incelemesinin ardından Bayram E’nin cenazesi otopsi için Pamukkale Üniversitesi Hastanesi Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma sürürken, iki çocuk babası olduğu öğrenilen Bayram E’nin tabancasıyla kendini başından vurarak intihar ettiği tespit edildi. Bayram E’nin dün (Salı) öğle saatlerinde sadece yanına tabancasını alıp evinden ayrıldığı, yakınlarının ulaşamaması üzerine kayıp ihbarında bulunduğu öğrenildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı