REKLAMI GEÇ

Kayseri şehitlerinin silah arkadaşlarından duygusal paylaşım

Kayseri şehitlerinin silah arkadaşlarından duygusal paylaşım

Tüm Türkiye geçtiğimiz cumartesi günü Kayseri’de meydana gelen bombalı saldırının ardından yasa boğuldu. 14 askerin şehit olduğu, 55 kişinin de yaralandığı terör saldırısında Denizlili Komando Er Hasan İlhan da şehit oldu. Silah arkadaşları, şehitlerin yataklarını Türk bayraklarıyla donattı, “Çarşılar iptal Mehmedim, toplanın cennette içtima var..!” paylaşımı ile yürekleri dağladı.

Büşra Kuru / DENİZLİHABER / 20 Aralık 2016 Salı, 11:30

Türkiye bitmeyen terör olaylarının sonuncusunu Kayseri’de yaşadı. Çarşı iznine çıkan askerleri taşıyan halk otobüsüne bomba yüklü araç ile saldırdılar, 14 askeri şehit ettiler, 55 kişi de yaralandı. Terör saldırısında şehit olan askerlerden biri de Denizlili Komando Er Hasan İlhan’dı.

Yaşanan kötü olayın ardından 1. Komando Tugay Komutanlığı’ndaki askerler şehit olan Denizlili Hasan İlhan ve silah arkadaşlarının yataklarını Türk bayrakları ile donattı.

Ardından sosyal medyada “Çarşılar iptal Mehmedim, toplanın cennette içtima var..! Mekanınız cennet olsun şehitlerim, kardeşlerim.. Biz yıkılmayacağız, sizler asker ocağından peygamberimize komşu oldunuz. Bizler sizler için intikam yemini ettik. Şehitler ölmez vatan bölünmez, bayrak inmez ezan dinmez” yazarak paylaştılar, yürekleri bir kez daha dağladılar.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı