REKLAMI GEÇ

Kaza anının görüntüleri paylaşıldı

Kaza anının görüntüleri paylaşıldı

Denizli Büyükşehir Belediyesi otobüsünün yayaya çarptığı kazanın görüntüleri Ulaşım A.Ş. tarafından paylaşıldı. Kaza anı otobüsün ön kamerasından çekilen görüntülere saniye saniye yansıdı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 12 Ocak 2016 Salı, 14:01

Gazi Mustafa Kemal Bulvarı’ndaki Maliye Sarayı önünde dün meydana gelen kazada, Cengiz T.’nin kullandığı 20 BLD 85 plakalı Büyükşehir Belediyesi otobüsü, yolun karşısına geçmekte olan Halil Ongun’a çarpmış, kazada ağır yaralanan Ongun kaldırıldığı Denizli Devlet Hastanesi’nde hayatını kaybetmişti.

denizli-belediye-otobusu-yayayi-ezdi-anons

GÖRÜNTÜLER PAYLAŞILDI
Kazadan bir gün sonra Ulaşım A.Ş., otobüs kamerasından çekilen görüntüleri paylaştı. Kamera kayıtlarına göre, Bayramyeri yönünden gelen otobüs, kırmızı ışıkta duruyor. Yeşil ışığın yanmasıyla birlikte hareket ediyor. Karşı şeritten ise bir başka otobüs Bayramyeri’ne doğru ilerliyor. Halil Ongun da durağa yakın yerdeki yaya geçidine adımını atmasıyla birlikte otobüsün altında kalıyor.

İDDİA YAYAYA KIRMIZI IŞIK YANIYORDU
Bu arada Halil Ongun’un yayalar için kırmızı ışık yanarken yolun karşısına geçmeye çalıştığı, belediye otobüsü sürücüsünün ise araçlar için yeşil ışık yanmasıyla birlikte hareket ettiği, kazanın da bu sırada meydana geldiği iddia edildi.

denizli-halil-ongun-trafik-kazasi-olum-defnedildi-h

ÇAMELİ’DE TOPRAĞA VERİLDİ
Kazada hayatını kaybeden Halil Ongun’un cenazesi, yapılan otopsinin ardından Çameli’ye götürüldü. Öğle namazına müteakip Çameli Mezarlığı’nda toprağa verildi.

Yorumlar

mustafa78   -  Bağlantı 13 Ocak 2016, 20:03

oradaki yaya geçidinde ışık yok.Yani trafik kurallarına göre,bütün araçlar o noktada yayalara öncelik tanıması lazım.Maalesef Türkiyede 80% araç sahipleri trafik kurallarını bilmiyor veya tınlamıyor! Kaldırımları oto park olarak kullananlara bakın bi

HALİL DÖNMEZ   -  Bağlantı 13 Ocak 2016, 13:43

YAYA GECIDI KAVRAMINI BIR TURLU SOFORLERIMIZE VE HALKIMIZA OGRETEMEDIK.. OGRENMEYEDE NIYETIMIZ YOK GALIBA

mustafa   -  Bağlantı 13 Ocak 2016, 08:28

dikkat ederseniz, oradaki yaya geçidinde karşıdan kaşıya geçmek için ışık yok. Yani otobüs şoförü veya oradan geçen herhangi bir araç o noktada DURMAK ZORUNDA !!! Maalesef bizim Türkiyedeki şoförlerin 80% hiç bir trafik bilgisi veya saygısı yok.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı