REKLAMI GEÇ

Kaza kurbanı Başsavcısı Mustafa Alper son yolculuğuna uğurlandı

Kaza kurbanı Başsavcısı Mustafa Alper son yolculuğuna uğurlandı

Dün geçirdiği trafik kazasında yaşamını yitiren Denizli Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Alper, eşinin isteği üzerine Söke’nin Caferli Köyü Mezarlığı’nda son yolculuğuna uğurlandı. Gözyaşının sel olup aktığı törende, Başsavcı’nın eşi ve çocuklarını teselli etmek mümkün olmadı.

Ayhan Akar / DENİZLİHABER / 11 Mayıs 2017 Perşembe, 17:57

Göreve giderken geçirdiği trafik kazasında yaşamını yitiren Denizli Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Alper için önce 13 Temmuz 2015’ten bu yana görev yaptığı Denizli Adliyesi’nde tören düzenlendi.

İKİNCİ TÖREN MUĞLA’DA GERÇEKLEŞTİRİLDİ
Ailesi, meslektaşları ve sevenleri tarafından gözyaşları arasında son kez Denizli’den uğurlanan Başsavcı Alper ikin ikinci tören baba ocağı Muğla’da gerçekleştirildi. Annesi Ulviye Alper’in yaşadığı Kavaklıdere’ye götürülen Başsavcı Alper için helallik alındı, cenaze namazı kılındı.

ÜÇÜNCÜ TÖREN SÖKE’DE
Denizli Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Alper için son tören, eşi Hatıra Alper’in isteği üzerine defnedileceği yer olan Söke’de düzenlendi. Muğla’da helallik alınmasının ardından Başsavcı Alper’in naşı Söke İlyasbey Camii’ne götürüldü.

Burada düzenlenen törene Vali Ahmet Altıparmak, Aydın Valisi Ömer Faruk Koçak, AK Parti Denizli Milletvekilleri Sema Ramazanoğlu ve Şahin Tin, Adalet Bakan Yardımcısı Bilal Uçar, Denizli Barosu Başkanı Müjdat İlhan, müsteşarlar, Denizli ve Aydın’ın protokol üyeleri, ailesi, sevenleri ve vatandaşlar katıldı.

EŞİ VE AİLESİ GÜÇLÜKLE AYAKTA DURABİLDİ
Başsavcı Alper’in naşı tören mangası tarafından cenaze namazının kılınacağı İlyasbey Camii’ne getirilen, eşi Hatıra Alper ile çocukları Aslı Begüm ve İrem Beril’i sakinleştirmek mümkün olmadı. Milletvekili Ramazanoğlu, Hatıra Alper’in yanından bir an olsun ayrılmadı, teselli etmeye çalıştı.

İKİNDİ VAKTİ TÖREN DÜZENLENDİ
Burada kalabalık bir vatandaş topluluğu tarafından ikinci vakti cenaze namazı kılınan Denizli Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Alper, yeniden tören mangası tarafından omuzlara alındı, cenaze aracına yerleştirildi.

CAFERLİ KÖYÜ’NDE TOPRAĞA VERİLDİ
Kalabalık bir konvoy eşliğinde Caferli Köyü’ne getirilen Başsavcı Alper’in naaşı, eşinin isteği üzerine köy mezarlığında gözyaşları arasında toprağa verildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı