REKLAMI GEÇ

Koca dehşeti kamerada

Koca dehşeti kamerada

Pelitlibağ Mahallesi dehşet dolu anlara sahne oldu. D.Ö. kendisinden boşanmak isteyen eşi 30 yaşındaki eşi A.Ö.’yü  sokak ortasında boğazından bıçakladı. Çılgın koca çevredekilerin tepkileri üzerine kaçtı. Ağır yaralanan kadın hastaneye kaldırılırken, kaçan D. Ö. gözaltına alındı. Dehşet dolu dakikalar bir apartmanın güvenlik kamerasınca kaydedildi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 9 Şubat 2015 Pazartesi, 14:52

Ramazan ÇETİN/ DENİZLİ, (DHA)

Olay, bugün saat 08.30 sıralarında, Pelitlibağ Mahallesi Hürriyet Caddesi’nde meydana geldi. Öfkeli eş 43 yaşındaki D. Ö., kendisinden boşanmak isteyen 4 yıllık eşi A.Ö.’yü  elinden tutup sürükleyerek sokak arasına getirdi.

İC-2
Kendisine direnen eşini önce ayaktayken bıçakla yaralayan D.Ö., ardından yere yatırdığı kadının üzerine çıktı. D.Ö., eşini boğazı da dahil olmak üzere vücudunun çeşitli yerlerinden bıçaklamayı sürdürdü.

İC-1

KENDİNİ POLİSE İHBAR ETTİ
Bir ara cebindeki telefonu çıkaran D.Ö., polisi arayarak kendisini ihbar etti. Bu sırada dehşet anlarına tanık olanlar, çılgın kocaya  tepki gösterdi. Çevrede bulunanlardan biri eline taş alarak D.Ö.’yü korkutmaya çalıştı. Bir diğer vatandaş oturduğu apartmandan D.Ö.’ye plastik kova attı. Yere düşen kovayı alan bir başka vatandaş ise, çılgın adamın kadını bırakması için çaba gösterdi.

İC

Çevrede toplananların tepkisi üzerine D.Ö., kaçtı. Çevredekiler, kurtarılan kadına sağlık ekipleri gelinceye kadar müdahale etmeye çalıştı. A.Ö.’nün boğazına tampon yapılarak kan akışı durdurulmaya çalışıldı.

İC-3

Bu sırada gelen acil yardım ekipleri, Ayşe Özdağ’ı ambulansla Denizli Devlet Hastanesi’ne kaldırdı. Ameliyata alınan A.Ö.’nün  durumunun ağır olduğu bildirildi. Olayın ardından kaçan D.Ö., polis ekiplerince yakalandı. Gözaltına alınan D.Ö., Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü. Yaşanan dehşet anları çevredeki bir apartmanın güvenlik kamerasıyla görüntülendi. Polis, olayla ilgili soruşturmanın sürdüğünü bildirdi.

“KONUŞMAK İSTEMEYİNCE KENDİMİ KAYBETTİM”
D.Ö., Emniyet Müdürlüğü’ndeki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. D.Ö.’nün polisteki ifadesinde “Karımla konuşmak için yanına gittim. Evliliğimizin sürmesini istiyordum. Benim hayattaki tek varlığım eşim. Konuşmak istemeyince kendimi kaybettim” dediği belirtildi.

EVE YAKLAŞMAMA KARARI VARDI
A.Ö.’nün ilk evliliğinden bir kızı, D.Ö.’nün de yine ilk evliliğinden iki çocuğu olduğu belirlendi. İkisi de tekstil işçisi olan çiftin birlikteliğinden çocukları bulunmadığı öğrenildi.  A.Ö.’nün iki ay önce, şiddet gördüğü gerekçesiyle annesinin Pelitlibağ Mahallesi’ndeki evine sığındığı ve şiddetli geçimsizlik gerekçesiyle boşanma davası açtığı belirtildi. Aile Mahkemesi’nin D.Ö. için Ayşe Özdağ’la yaşadığı eve yaklaşmama kararı verdiği de ortaya çıktı.

Yorumlar

Volkan   -  Bağlantı 9 Şubat 2015, 20:00

Müdahale eden vatandaşa teşekkürlerimi sunuyorum.Mahalle ortasındaki olaya bu vatandaş hariç kimse müdahale etmiyor.İnsanlık ölmüş gerçekten…

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı