REKLAMI GEÇ

Komşuları öldüğünü bir hafta sonra öğrendi

Komşuları öldüğünü bir hafta sonra öğrendi

Altıntop Mahallesi’nde komşuluk ilişkilerinin artık ne kadar zayıfladığını gösteren düşündürücü bir olay yaşandı. Mahalle sakinleri 65 yaşındaki Recep Çoban’ın yaşadığı eski evden kötü kokular gelince öldüğünü düşünüp, polis ve çilingir çağırdılar. Recep Çoban evde yoktu. Sonra bir akrabasına telefonla ulaşıldı. Oysa yaşlı adam bir hafta önce hastanede ölmüş ve toprağa verilmişti bile…

Burak Coşkun / DENİZLİHABER / 26 Mart 2015 Perşembe, 14:01

Altıntop Mahallesi 1524 sokakta koruma altındaki tarihi bir evde yalnız yaşıyordu Recep Çoban… 65 yaşındaydı… Komşuları onu bir haftadır görememişlerdi. Durumdan haberdar olan Altıntop Mahallesi Muhtarı Tülay Sücüllü Recep Çoban’ın evine geldi. Evinden de kötü kokular gelmeye başlayınca polise haber verdiler. 

Evin pencereleri kapalıydı. Çilingir çağırıldı. Kapı açılmak üzereyken Recep Çoban’ın evde olmadığı anlaşıldı. Yan tarafta bulunan bir restoran Recep Çoban’a yemek veriyordu. Restoranda çalışan aşçı, Recep Çoban’ın bir yakınını telefonla aradı.

Çok geçmeden acı gerçek ortaya çıktı. Recep Çoban 1 hafta önce kalp krizi geçirip ambulansla Denizli Devlet Hastanesi’ne kaldırılmıştı. Hastanede ölen Recep Çoban’ın Gümüşler Mezarlığı’na defnedildiği öğrenildi.

Altıntop Mahallesi Muhtarı Tülay Sücüllü, komşuluk ilişkilerinin bittiğini belirterek, “Mahallenin sevilen yüzüydü. Kimse onu 1 haftadır görmemiş. Evden kötü koku gelince biz de evde öldüğünü düşündük. Komşuluk ilişkileri artık ölmüş. Kimsenin kimseden haberi yok. Komşular birbirine bırakın hal hatır sormayı artık selam bile vermiyor” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı