REKLAMI GEÇ

Komşunu tehdit edip tüfekle köpeğini öldürdü, gözaltına alındı

Komşunu tehdit edip tüfekle köpeğini öldürdü, gözaltına alındı

Pamukkale’nin Deliktaş Mahallesinde üst komşusunun köpeğini merdivenlerde tüfekle öldüren, komşusunu da öldürmekle tehdit eden S.T, polis ekiplerince gözaltına alındı. Emniyetteki işlemleri tamamlanan S.T. adliyeye sevk edildi.

Ali Bilge / DENİZLİHABER / 15 Haziran 2022 Çarşamba, 13:41

Denizli’nin Pamukkale ilçesi Deliktaş Mahallesi’nde yaşanan olayda S.T, üst kat komşusu Emel Totan’ın beslediği sokak köpeğinden rahatsız oldu. S.T. yaklaşık iki ay önce Emel Totan’ı ve beslediği sokak köpeğini öldürmekle tehdit etti. Totan yaşananları cep telefonu kamerasıyla kaydetti. Olayın ardından Totan, köpeği sahiplenerek evinde beslemeye başladı, 2 aydır da evinde besliyordu.

BODRUMDA KAFASINA SIKTI

Dün akşam saatlerinde binanın bodrum katından silah sesleri geldi. Köpeğini bulamayıp bodrumu kontrol eden Totan, Paşa ismini verdiği köpeğinin merdivenlerde kanlar içinde yattığını gördü. İhbar üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Polis köpeğin başından silahla vurulduğunu belirledi.

CANİ ADLİYEDE

Totan’ın şikayeti üzerine köpeği öldüren alt kat komşusu S.T, gözaltına alındı. Olayda kullandığı belirlenen tüfeğe de el konuldu. Öldürülen köpek ise otopsi için belediye kliniğine götürüldü. Köpeği öldürdüğünü itiraf ettiği ileri sürülen Süleyman T’nin emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

ÖLDÜRMEKLE TEHDİT EDİYORDU

Denizli Habere konuşan Emel Totan, alt komşusu S.T’nin kendisini sürekli öldürmekle tehdit ettiğini belirterek, “Köpek sokak köpeğiydi ben sahiplendim. Evimde besliyordum ama dışarıda arkadaşları olduğu için onlarla oynamak istediğinde ve tuvalet ihtiyacını gidermek istediğinde dışarı girip çıkıyordu. mahalledeki herkes biliyor, köpek çok zararsız bir köpek. Dün akşam tuvalete çıkmıştı, gök gürültüsünden korkmuş ve bodrumdaki merdivenin altına saklanmış. S.T, iki ay önce bodrum kata taşındı, zaten 2 aydır da köpekleriyle uğraşıyordu. Bıçak ve silahla sürekli beni tehdit ediyordu. Yaşlı diye şimdiye kadar şikayet etmemiştim. Dün Paşa orada saklanırken silahla öldürmüş” dedi.

Öte yandan hayvansever siviltoplum kuruluşları tarafından olayla ilgili bu akşam saat 20:00’da eylem yapılacak.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı