REKLAMI GEÇ

Komşusunu Kovid-19 testi için gönderdi, evini soydu

Komşusunu Kovid-19 testi için gönderdi, evini soydu

Tavas’ın Yorga Mahallesi’nde akıllara durgunluk veren bir hırsızlık meydana geldi. Komşusunu Sağlık Bakanlığı yetkilisi gibi aradı, eşiyle birlikte Kovid-19 testi için hastaneye gönderdi, arkadaşlarıyla bir olup kasayı patlattı. 150 bin lira çalan biri öğrenci 4 şüpheli jandarmanın titiz takibiyle yakayı ele verdi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 24 Aralık 2020 Perşembe, 18:35

Olay, Tavas’ın Yorga Mahallesi’nde meydana geldi. Fatih T. (24) komşusu Mustafa N.ye akıllara durgunluk veren bir tuzak kurdu.

Komşusunu Sağlık Bakanlığı yetkilisi gibi arayan Fatih T. koronavirüs testi yaptırması için Denizli Devlet Hastanesi’ne gelmesi gerektiğini söyledi. Söylenenlere inanan Mustafa N. eşini de alarak evden çıktı, Denizli’ye test vermek için geldi.

KOMŞUSU EVDEN ÇIKINCA HAREKETE GEÇTİ
Mustafa N. ve eşi evden ayrılınca, Fatih T. planını uygulamaya koydu. Arkadaşları 21 yaşındaki öğrenci Yücel B. 25 yaşındaki nakliyesi Bayram Ç. ve 19 yaşındaki fırıncı Burak A. ile eve giren Fatih T. evin yatak odasında içinde 150 bin lira bulunan çelik kasayı alarak kaçtı.

EVE DÖNÜNCE ŞOK OLDU
Denizli Devlet Hastanesi’nden geri dönen Mustafa N. ve eşi, eve geldiklerinde gördükleri manzara nedeniyle şok geçirdi. Soyulduklarını anlayan çift durumu jandarmaya bildirdi.

JANDARMA TİTİZ BİR ÇALIŞMA YÜRÜTTÜ
Hırsızlık ihbarının ardından harekete geçen Tavas İlçe Jandarma Komutanlığı ve Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) geniş çaplı soruşturma başlattı. Hırsızlık ile ilgili 40 gün devam eden çalışmalarda ilçede bulunan ve yol güzergâhında olan 113 kamera 156 saat süre ile izlendi, 22.285 araç arasından olayda kullanılan otomobili belirledi.

4 şüphelinin kimliklerini de tespit eden jandarma Denizli’de belirlenen adrese baskın düzenledi, 4 zanlıyı yakaladı. İşlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edilen zanlılar tutuklandı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı