REKLAMI GEÇ

Kontör dolandırıcılığına dikkat!

Kontör dolandırıcılığına dikkat!

Denizli Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polis Amirliği tarafından internette yayınlanan bilgiye göre, son dönemlerde ilimizde çok sayıda kontör dolandırıcılığı yaşandığı ve vatandaşların bu konuda dikkatli olmaları istendi.

/ DENİZLİHABER / 6 Şubat 2010 Cumartesi, 17:09

İnternet ve paylaşım sitelerinde kurdukları gruplar ile Denizli halkını bilgilendirmeye devam eden Denizli Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polis Amirliği, internet yayınladığı son mesajda, Denizli’de kontör dolandırıcılığı olaylarının son dönemlerde bir hayli fazla yaşandığını belirterek, vatandaşların bu tür olaylara karşı dikkatli olmaları uyarısında bulunuldu.
Cep telefonlarına, ilk olarak bir telefon numarasından çağrı geldiğini, ardından da mesaj gönderildiğini ve mesajda “Değerli abonemiz X firmasının ‘seni yaşatır’ kampanyasının uluslararası yapmış olduğu özel kura çekiliş sonucunda, hattınız büyük ödül parayı kazandı. Bilgi ve danışma hattımız 0531 XXX XX XX numaramızı arayınız X firması ” ifadelerinin yer aldığı belirtildi.
Bu konuda vatandaşların duyarlı olması ve yaşanan olayın kontör dolandırıcılığı olduğunu belirten Toplum Destekli Polislik Amirliği, bu tür olaylarda vatandaşların direk 155 hattını arayarak numarayı bildirmelerini istedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı