REKLAMI GEÇ

Korona yasaklarına uymayanlara ağır ceza

Korona yasaklarına uymayanlara ağır ceza

Denizli Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin koronavirüs denetimleri sürüyor. Hafta boyunca gerçekleştirilen denetimlerde maske, sosyal mesafe, sokağa çıkma kısıtlaması ve karantina kurallarına uymadıkları belirlenen 341 kişiye 305 bin 860 lira para cezası kesildi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 8 Şubat 2021 Pazartesi, 17:26

Denizli Emniyet Müdürlüğü ekipleri koronavirüs kurallarına ilişkin denetimlerini 01-07 Ocak tarihleri arasında da sürdürdü. Gerçekleştirilen denetimlerde kural ihlali yapanlara yine ağır cezalar kesildi.

8 KİŞİ KARANTİNAYI İHLAL ETTİ
Yapılan koronavirüs testleri pozitif çıkan ya da temaslı oldukları içinde evlerinde bulunması gereken 8 kişinin ikametlerinde olmadıkları belirlendi. Karantinayı ihlal ederek sokağa çıkan ve halkın sağlığını tehdit eden bu kişilere 6 bin 880 lira para cezası kesildi.

KYK yurtlarında zorunlu karantinaya alınan bu kişiler hakkında halk sağlığını tehlikeye atma suçlamasıyla adli işlem de başlatıldı.

YASAKTA SOKAĞA ÇIKTILAR, CEZAYI YEDİLER
Hafta içi akşamları, hafta sonları da tam gün uygulanan sokağa çıkma yasağı yine en çok ihlal edilen kural oldu. Hafta içi 136, hafta sonu da 135 kişi sokağa çıkma kısıtlamasını ihlal etti. Kısıtlama kurallarına aykırı hareket eden 271 kişiye toplam 243 bin 900 lira para cezası kesildi.

38 KİŞİ SOSYAL MESAFEYE UYMADI
Koronavirüs yayılımının en etkili yollarından biri olarak kabul edilen sosyal mesafe kuralı da ihlal ediliyor. Polis, çoğunluğu işyeri denetimlerinde olmak üzere 38 kişinin sosyal mesafe kuralına uymadığını belirledi. Bu kişilere toplam 33 bin 480 lira para cezası kesildi.

MASKE TAKMAMAKTA ISRAR EDİYORLAR
Denizli Emniyet Müdürlüğü ekipleri, 01-07 Ocak tarihleri arasında gerçekleştirdiği denetimlerde maske takmadıkları belirlenen 24 kişi hakkında işlem yaptı. Polis, bu kişilere 21 bin 600 lira para cezası kesti.

Yorumlar

Tahir   -  Bağlantı 9 Şubat 2021, 02:46

Dolmuşlarda sosyal mesafe nasıl olacak

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı