REKLAMI GEÇ

Koronavirüs kurallarına uymayanlara ceza yağdı

Koronavirüs kurallarına uymayanlara ceza yağdı

Denizli Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin koronavirüs kurallarına yönelik gerçekleştirdiği denetimlerde 274 kişi hakkında işlem yapıldı, 252 bin lira para cezası kesildi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 22 Şubat 2021 Pazartesi, 16:53

Denizli Emniyet Müdürlüğü ekipleri koronavirüsle mücadelede etkili yöntemler olan maske ve mesafe kuralı ile sokağa çıkma kısıtlamasına yönelik denetimlerini 15-21 Şubat tarihleri arasında da sürdürdü. Polis, kural ihlali yapanlara yine ceza yağdırdı.

181 KİŞİ SOKAĞA ÇIKMA KISITLAMASINI İHLAL ETTİ
Hafta içi akşam, hafta sonları da tam gün olarak uygulanan sokağa çıkma kısıtlaması yine en çok ihlal edilen koronavirüs kuralı oldu. Hafta içinde 70, hafta sonunda da 111 kişi sokağa çıkma kısıtlamasını ihlal etti. Polis, kısıtlamada sokakta yakaladığı 181 kişiye toplam 162 bin 900 lira para cezası kesti.

9 KİŞİYE MASKE TAKMAMA CEZASI
Pandeminin ilk günlerinde en çok ceza uygulanan kural olan maske takma zorunluluğuna büyük oranda uyuluyor. Polis, 15-21 Şubat tarihleri arasında gerçekleştirilen denetimlerde 9 kişinin maske takmadığı ya da kurallarına uygun takmadığını belirledi. Bu kişilere toplam 8 bin 100 lira para cezası kesildi.

45 KİŞİYE SOSYAL MESAFE CEZASI
Denizli Emniyet Müdürlüğü ekipleri, sosyal mesafe kuralına yönelik denetimlerini de sürdürdü. Denetimlerde 45 kişinin sosyal mesafe tanımadığı belirlendi, bu kişilere 40 bin 500 lira para cezası kesildi.

AÇIK İŞLETMELERE DENETİM
Denizli Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından işyerlerine yönetil yapılan denetimlerde de 3 kişinin maske takmadığı, 37 kişinin de sosyal mesafeye uymadıkları tespit edildi. Bu kişilere 40 bin 500 lira para cezası kesildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı