REKLAMI GEÇ

Koronavirüs yasakları ile birlikte cezalar da azaldı

Koronavirüs yasakları ile birlikte cezalar da azaldı

Denizli Emniyet Müdürlüğü ekipleri, 1-7 Mart tarihleri arasında gerçekleştirdiği denetimlerde 181 kişi hakkında işlem yaptı. Bu kişilere, maske ve mesafe kuralı ile sokağa çıkma kısıtlamasını ihlal ettikleri gerekçesiyle 162 bin 180 lira ceza kesildi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 8 Mart 2021 Pazartesi, 15:52

Denizli Emniyet Müdürlüğü ekipleri, halkın koronavirüsten korunması için alınan kurallara yönelik denetimlerini sürdürüyor. 1-7 Mart tarihleri arasında gerçekleştirilen denetimlerde maske takmayan, sosyal mesafe kuralına uymayan ve sokağa çıkma kısıtlamasını ihlal edenler hakkında yasal işlem yapıldı.

125 KİŞİ SOKAĞA ÇIKMA KISITLAMASINI İHLAL ETTİ
Bir süredir uygulanan sokağa çıkma kısıtlaması bu hafta kısmen kaldırıldı. Hafta sonları uygulanan kısıtlama kaldırılınca, ihlale yönelik cezalar da azaldı. Hafta içi ve hafta sonu akşam saatlerde uygulanan kısıtlamayı ihlal ettikleri gerekçesiyle 125 kişiye 112 bin 500 lira para cezası kesildi.

55 KİŞİYE SOSYAL MESAFE CEZASI
Denizli Emniyet Müdürlüğü ekipleri işyerlerine yönelik gerçekleştirdiği denetimlerde sosyal mesafe kuralına uymayanlara ceza kesti. Denetimlerde 70 kişinin sosyal mesafe kuralını ihlal ettiği belirlendi, 48 bin 780 lira ceza uygulandı.

1 KİŞİYE MASKE CEZASI
1-7 Mart arası, koronavirüsten korunmanın en önemli kurallarından biri olan maske konusunda en az ceza kesilen hafta oldu. Maske takmadığı belirlenen i kişi hakkında işlem yapıldı, 900 lira ceza kesildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı