REKLAMI GEÇ

Koronavirüs yasaklarına yönelik ihlaller sürüyor

Koronavirüs yasaklarına yönelik ihlaller sürüyor

Denizli Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin koronavirüs denetimleri sürüyor. Son bir hafta içinde maske, sosyal mesafe ve sokağa çıkma kısıtlaması ile korona karantinasına uymayan toplam 251 kişi hakkında işlem yapıldı, 224 bin 460 lira ceza kesildi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 5 Nisan 2021 Pazartesi, 16:44

Denizli Emniyet Müdürlüğü ekipleri, koronavirüs yayılımının önüne geçmek amacıyla uygulanan karantina, maske takma kuralı ile sosyal mesafe ve sokağa çıkma kısıtlamasına yönelik denetimlerini sürdürüyor.

Polis, 29 Mart-5 Nisan tarihleri arasında gerçekleştirdiği denetimlerde 5 kişiye maske cezası, 68 kişiye de sosyal mesafeye uymadıkları gerekçesiyle ceza kesti. Maske takmayanlara 4 bin 500, sosyal mesafeye uymayanlara ise toplam 59 bin 840 lira para cezası uygulandı.

2 KİŞİ KARANTİNAYI İHLAL ETTİ
Koronavirüs testleri pozitif çıktığı veya temaslı oldukları için karantinada olması gereken 2 kişi yapılan denetimlerde evlerinde bulunamadı. Sokağa çıktıkları belirlenen bu kişilere toplam bin 720 lira para cezası kesildi, KYK yurtlarına zorunlu karantina süreçleri başlatıldı. Karantina kurallarını ihlal eden 2 kişi hakkında yasal işlem başlatıldı.

SOKAĞA ÇIKMA KISITLAMASI İHLALLERİ ENGELLENEMİYOR
Denizli’de sokağa çıkma yasağı ihlalleri ise bir türlü engellenemiyor. Hafta içi 87, hafta sonu da 89 kişi sokağa çıkma kısıtlamasını ihlal etti. Polis bu kişilere toplam 158 bin 400 lira para cezası kesti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı