REKLAMI GEÇ

Koruma altındaki dağ keçilerini vurup fotoğraf çektiler

Koruma altındaki dağ keçilerini vurup fotoğraf çektiler

Beyağaç’ta koruma altındaki yaban keçilerini vurup önünde poz vererek sosyal medyada paylaşan 6 kaçak kaçak avcı, Doğa Koruma ve Milli Parklar Müdürlüğü ekiplerince yakalandı. Kaçak avcılara para cezası kesildi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 21 Mayıs 2021 Cuma, 11:30

Denizli Doğa Koruma ve Milli Parklar Müdürlüğü ekipleri, Beyağaç’ta bulunan Sandıras Dağ’ında koruma altındaki dağ keçilerin kaçak avcılar tarafından vurulduğu ihbarı üzerine harekete geçti.

Keçileri vurduktan sonra önünde poz verip fotoğrafları sosyal medya hesaplarından paylaşan kaçak avcıların kimliklerini tespit eden ekipler, jandarma ekipleriyle birlikte koruma altındaki dağ keçilerini vurduğu ve keçilerle birlikte çekildiği fotoğrafları sosyal medya hesaplarında paylaştığı belirlenen M.K, A.K, C.K, İ.K, G. ve H.D. yakalandı.

Kaçak avcılara “Kara Avcılığı Kanunu’na muhalefet”ten 27 bin 777’şer lira olmak üzere toplam 166 bin 662 lira ceza uygulandı.

Yorumlar

soru yorum   -  Bağlantı 22 Mayıs 2021, 10:46

Bu işlerin utanmayla falan bir ilgisi yok, Allah’ ı olmayanın utanması olmaz. Çakacaksın 200 er bin TL cezayı, vereceksin 9 ay hapis, bak ondan sonra sinek avlayabiliyor mu somun pehlivanı, elinde silahla masuma keyfiyen ateş etmek şerefsizin işidir.

ali veli   -  Bağlantı 21 Mayıs 2021, 13:04

sadece para cezası yeterli mi? başka yaptırımlar da olmalı. adam 27 bin lirayı basıp katliama devam etsin o zaman!

Maaşımıdolarlaalıyorum   -  Bağlantı 21 Mayıs 2021, 12:56

Para cezası bu tür suçlar için caydırıcı değil.Adamın milyonluk varlığı varsa bu paralar çerez parası.Nesli tükenmekte olan hayvanları öldürenler 2 yıl hapis yatmalı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı