REKLAMI GEÇ

Kumar masasında yakalandılar

Kumar masasında yakalandılar

Koronavirüs salgını nedeniyle güvenli mesafe uyarıları yapılmasına, eğlence yerlerinin kapalı olmasına rağmen kumarhaneye çevrilen bir apartman dairesinde kumar oynarken suçüstü yapılan 7 kişi hakkında “Bulaşıcı Hastalıklarla İlgili Tedbirlere Aykırılık” suçundan adli ve idari işlem yapıldı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 31 Mart 2020 Salı, 18:06

Denizli Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Sırakapılar Mahallesi’nde ruhsatsız olarak eğlence mekanına çevrildiği belirlenen bir apartman dairesine baskın düzenledi.

Kumar oynatıldığı ihbarı alınmasının ardından yapılan operasyonda, işyerini yasadışı çalıştıran H.D. isimli zanlı ile kumar oynadıkları belirlenen V.İ. S.H. H.D. T.D. S.Ö. ve H.T. gözaltına alındı.

H.D. hakkında kumar oynanmasına yer ve imkan sağlama, 6 kişi hakkında da kumar oynamak suçlamasıyla idari para cezası uygulandı.

SALGIN HASTALIK SORUŞTURMASI
Zanlılar hakkında kumar oynatmak ve oynamak suçunun dışında, “Bulaşıcı hastalıklarla ilgili tedbirlere aykırılık” suçlamasıyla adli ve idari işlem de yapıldı.

Yapılan operasyonda kumar malzemeleri 1.240 TL para, okey taşları, 14 takım oyun kağıdı 1 takım poker pulu ile 1 adet kırma av tüfeğine ele geçirildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı