REKLAMI GEÇ

Kumar tutkusu korona tanımadı

Kumar tutkusu korona tanımadı

Öldürücü koronavirüs salgını ile mücadele kapsamında önlem üstüne önlem alınıyor, ancak bir türlü kumarbazların önüne geçilemiyor. Son 25 günde dernek lokalleri, tostçular ve evlerde kumar oynayan ve oynatanlara yönelik düzenlenen operasyonlarda 72 kişi yakalandı, bu kişilere 244 bin lira ceza kesildi. Ne önlemler, ne cezalar kumar tutkunlarını durduramıyor.

Ali İbileme / DENİZLİHABER / 23 Nisan 2020 Perşembe, 11:41

Tüm dünyada Koronavirüsle amansız mücadele edilip sosyal mesafenin koruması konusunda defalarca uyarı yapılırken, kumar sevdalıları ne uyarıları ne de önlemleri dikkate almadı. Birçok iş yerinin faaliyetinin kısıtlandığı Denizli’de kumar tutkunları koronayı tanımadı. Dernek lokalleri, tostçular ve evlerde bir araya gelen kumarbazlar, polise takıldı.

Kentte Nisan ayı başından beri gelen ihbarlar üzerine polisin 6 farklı adrese düzenlediği operasyonlarda kumar oynayan ve oynatan 72 kişi suçüstü yakalandı.

Kumar sevdalılarına, Bulaşıcı Hastalıklarla İlgili Tedbirlere Aykırılık, kumar oynamak ve Koronavirüs tedbirleri kapsamında çıkarılan genelgelere uymamaktan toplam 244 bin 920 TL para cezası kesildi.

Kumar oynatan kişiler hakkında ayrıca adli işlem de başlatıldı. Adreslerde düzenlenen operasyonlarda kumarda kullanıldığı belirlenen para, okey taşları, oyun kağıtları ve poker pulları ele geçirildi.

Öte yandan operasyon düzenlenip kumar oynandığı belirlenen adresler mühürlendi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı