REKLAMI GEÇ

Maç oynanırken soyunma odasına girdiler, futbolcuları soydular

Maç oynanırken soyunma odasına girdiler, futbolcuları soydular

Denizli 1. Amatör Lig’de Yatağanspor ile mücadele eden Çamelispor’un soyunma odasına hırsız girdi. Maç oynanırken soyunma odasının kapısını kıran hırsızlar futbolculara ait cep telefonları ile bir miktar para çaldı. Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASFK) Denizli İl Temsilciliği yaşananları kınadı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 8 Mart 2022 Salı, 10:28

Hırsızlık olayı, Doğan Demircioğlu Stadı’nda, Çamelispor ile Yatağanspor arasında oynanan maç sırasında gerçekleşti.

Karşılaşmanın ardından soyunma odasına giden Çamelispor kafilesi, kapının kırık ve eşyalarının çevreye dağıtıldığını gördü. Yapılan incelemede Çamelisporlu futbolculara ait 4 cep telefonu ile bir miktar paranın çalındığı belirlendi.

Şikayet üzerine gelen polis ekipleri, kapıda parmak izi incelemesi yaptı. Polis, hırsızlık olayına karışın kişi veya kişilerin tespit edilip, yakalanması için çalışma başlattı.

Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASFK) Denizli İl Temsilciliği yaşananları kınadı. Federasyondan yapılan açıklamada, “Denizli 1. Amatör Ligi’nde Doğan Demircioğlu Stadı’nda oynanan Çamelispor-Yatağanspor karşılaşması sırasında soyunma odasına giren kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce futbolcuların cep telefonu ve özel eşyalarının çalındığını üzülerek öğrenmiş bulunmaktayız. Bu tip olayların spor ve insanlık ruhuna yakışmadığını bir kez daha ifade edip, her iki takımlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Güvenlik güçlerimiz olay sonrası soruşturma başlatmış olup fail ya da faillerin en yakın zamanda yakalanacağına olan inancımızı ifade ediyoruz. Bugün yaşanan elim olayı kınıyor, bir daha böyle olayların yaşanmaması temenni ediyoruz” denildi.

Yorumlar

M. ALİ ÖZHAN   -  Bağlantı 8 Mart 2022, 15:03

abi hiçmi güvenlik önlemi yok buranın yaw Allah a emanet mi yani, insan ana giriş kapısını falan kilitler böyle sorumsuzluk olurmu ya o kadar insan kalabalığının olduğu bi yerde bu nasıl bir cesaret bi iş var bunda.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı