REKLAMI GEÇ

Markete giderken gaspa uğradı, 4 zanlı tutuklandı

Markete giderken gaspa uğradı, 4 zanlı tutuklandı

Denizli’nin Pamukkale ilçesinde Hüsamettin İpek’in (58) gece caddede önünü kesip, 2 bin lirasını gasp eden 4 kişi jandarma tarafından yakalandı, adliyeye sevk edilen zanlılar tutuklandı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 20 Mart 2023 Pazartesi, 15:02

Pamukkale Mahallesi Turgut Özal Caddesinde 6 Mart’ta, evinden çıkıp markete giden Hüsamettin İpek caddede yürüdüğü sırada önünü 4 kişi kesti.

İpek’in önce cep telefonunu alan 4 kişiden biri daha sonra üzerinde değerli eşya olup olmadığına bakmak için ceplerini aradı.

Cebindeki parasını eline alıp sakladığını fark eden 4 kişiden biri cep telefonunu verip, parayı zorla aldı.

Olayın ardından İpek, jandarmaya başvurarak şikayetçi oldu.

Olay anı bir işyerinin güvenlik kamerası tarafından da kaydedildi.

Görüntülerde 4 kişinin İpek’i durdurup, üzerini araması ve gasp yapmaları yer alıyor.

Olayla ilgili başlatılan soruşturma kapsamında İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, düzenlediği operasyonda N.Ç. (23), A.Y. (16), S.S. (25) ve S.Y. (18) yakaladı.

Jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen 4 kişi tutuklandı.

Gece markete gitmek için evinden çıktığı sırada 4 kişinin saldırısına uğradığını anlatan İpek, “O an yüzlerini seçemedim ama 4 kişi olduklarını gördüm. Ceplerimi karıştırmaya başladılar, paramın nerede olduğunu sordular. Paramın olmadığını söyledim, paramı avucumun içine sakladım. Parayı bulamayınca telefonumu aldılar ve ben uzaklaştım. O sırada biri avucumdaki parayı gördü. Bileğimi sıkıp paramı aldılar. Sonda caddeye doğru kaçtılar” dedi.

Çok korktuğunu dile getiren İpek, “4 kişi oldukları için korktuğumdan müdahale etmeye çalışmadım. Her an bir şey yapabilirlerdi. Burada benim sonum da olabilirdi. O yüzden karşılık vermedim” diye konuştu.

Yorumlar

cafer   -  Bağlantı 21 Mart 2023, 15:40

Sıkıldık , bıktık, tükendik adalet güven ve huzur istiyoruz.

İBRAM   -  Bağlantı 21 Mart 2023, 08:23

adalet istiyoruz sadece bu huzurumuz bozmak için elden gelen yapılıyor en basıt ceza hırsızlık cezası biz varımızı yoğumuzu gece gündüz calışarak yapalım eşkiyalar seni sıkıştırıp bu duruma düşürsün sadece geciken adeletin bir an önce gelmesini talep

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı