REKLAMI GEÇ

Markete giren hırsızların rahat tavırları şaşırttı

Markete giren hırsızların rahat tavırları şaşırttı

Yenişehir Mahallesi’nde, kapısındaki kilidi kırarak markete giren kapüşon ve atkıyla yüzlerini gizleyen kimliği belirsiz 3 şüpheli, çok sayıda güvenlik kamerasına rağmen yaklaşık 23 bin lira değerindeki sigara ile alkollü içkileri çuvallara doldurup çaldı. Kaçan şüphelilerin birinin cep telefonunu unuttuğu markete tekrar dönecek kadar rahat hareket etmesi, güvenlik kameralarınca kaydedildi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 17 Nisan 2015 Cuma, 12:28

Ramazan ÇETİN/DENİZLİ, (DHA)
Geçen salı günü sabaha karşı Yenişehir Mahallesi’nde Ramazan Göler’e ait markete gelen, kapüşon ve atkıyla yüzlerini gizleyen kimliği 3 şüpheli, işyerinin kapı kilidini kırıp içeri girdi. Güvenlik kameralarınca kaydedilen o anlarda, yoldan geçen bir otomobili fark eden hırsızların, çökerek gizlendiği görüldü.

ic-2

 

Ardından ayağa kalkıp alacakları ürünleri seçen hırsızlar, rahat hareketleriyle dikkat çekti. Marketteki çok sayıda güvenlik kamerasına aldırmayan hırsızlar, ilk olarak sigaraların bulunduğu bölüme geçti.

Yanlarında getirdikleri çuvallara sigara paketlerini dolduran hırsızlar, ardından içki şişelerinin bulunduğu dolaba yöneldi. Viski ve rakı şişelerini de çuvallara dolduran hırsızlar, bozuk paraları da çalmayı ihmal etmedi.

ic-1
İşleri bittikten sonra hırsızlar, ellerindeki çuvallarla marketten çıktı. Kısa bir süre sonra hırsızlardan biri, markete geri döndü. Unuttuğu cep telefonunu alan hırsız, ardından marketten ayrıldı.

ic-3

Sabah işyerine gelen Ramazan Göler, kapının ardına kadar açık olduğunu gördü. Sigara ve içkilerinin çalındığını anlayan Göler, olayı polise bildirdi. İhbar üzerine markete gelen polis, işyerinde inceleme yaptı. Güvenlik kameralarını inceleyen polis, hırsızların kimliğinin belirlenip yakalanması için çalışma başlattı. Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirdi.

Yorumlar

Hasan turk   -  Bağlantı 17 Nisan 2015, 12:36

emniyetin ve valilik denizlide trafik ve radara verdigi onemi bu hirsizlik olaylarina vermiyor

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı