REKLAMI GEÇ

ÖNCE SİTEM, SONRA İNTİHAR ETTİ

ÖNCE SİTEM, SONRA İNTİHAR ETTİ

Denizlili R.C, Marmaris’te çelik halatla kendini ağaca asarak intihar etti. 4 gün önce yakınlarına bilgi vermeden evden ayrıldığı öğrenilen R.C’nin sosyal medyada paylaştığı sitem ve kırgınlık ifadeleri “Unutmasam da unutulmayı öğrendim. Değer sandığımın aslında değmediğini öğrendim” sözleri dikkat çekti.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 15 Eylül 2015 Salı, 17:53

Kısa süre önce emekliye ayrılan Denizlili R.C, 4 gün önce ailesine bilgi vermeden evinden ayrıldı ve bir daha kendisinden haber alınamadı. Muğla’nın Marmaris ilçesinden gelen haber ise ailesini yıktı.

Muğla’nın Marmaris İlçesi’ne 16 kilometre mesafede bulunan Çetibeli Mahallesi’ndeki ormanlık alanda devriye gezen jandarma ekipleri, R.C’yi çelik halatla çam ağacına asılı halde buldu.

Olay yerine çağrılan 112 acil ekipleri tarafından ağaçtan indirilen ve kontrol edilen emekli öğretmen Candemir’in 3 gündür ağaçta asılı olduğu belirlendi.  R.C’nin cansız bedeni otopsi yapılmak üzere Muğla Adli Tıp Kurumu’na kaldırılırken, acı haber ailesine verildi. Büyük şok yaşayan ailesi Denizli’den Muğla’ya giderek cenazeyi teslim aldı. Jandarma, R.C’yi intihara sürükleyen nedenlerin belirlenmesi için soruşturma başlattı.

PAYLAŞIMLARI YÜREK YAKTI
İntiharıyla ailesini yasa boğan R.C’in sosyal medyadaki paylaşımları hem dikkat çekti, hem de üzüntüyü daha da artırdı. Sitem ve kırgınlık ifadeleriyle dolu paylaşımlar yapan R.C, “Hiç adil olmasa da, hayatı affetmeyi öğrendim. Kırıldığımda, her ne kadar kırmaya değse de, önemli değil demeyi öğrendim. Birini ne kadar düşünürsem düşüneyim, ne kadar seversem seveyim arkasına bakmadan’ gidebileceğini öğrendim. Unutmasam da unutulmayı öğrendim. Değer sandığımın aslında değmediğini de öğrendim” şeklindeki paylaşımları yürekleri yaktı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı