REKLAMI GEÇ

Marmaris’teki kazanın acısı Denizli’yi yaktı

Marmaris’teki kazanın acısı Denizli’yi yaktı

Bir dönem sağlık müdürlüğü de yapan Mediklinik Hastanesi Başhekimi Dr. Mahmut Tekin’in kardeşi Süleyman Tekin, Marmaris’te geçirdiği kazada yaşamını yitirdi. Tekin’in ilk belirlemelere göre kaza sonrası kalp krizinden olduğu açıklandı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 7 Kasım 2017 Salı, 16:00

Marmaris’te meydana gelen kazanın acısı Denizli’ye düştü. Marmaris’te özel bir şirkete ait katı atık depolama tesisinde çöp kamyonu şoförü olan Süleyman Tekin, saat 05.00 sıralarında, yükünü boşaltmak üzere yola çıktı.

Tekin, Marmaris-Datça Karayolu’nun 12’nci kilometresine aracın direksiyon kontrolünü yitirdi ve yol kenarındaki kayalıklara çarptı. Çarpmanın etkisiyle çöp kamyonu yan yattı. Yoldan geçen diğer araç sürücülerinin haber vermesi üzerine gelen polis ve 112 Acil Servis ekibi, sürücü Süleyman Tekin’in yaşamını yitirdiğini belirledi. Sağlık ekiplerinin yaptığı ilk incelemede Tekin’in kalp krizinden öldüğü belirlendi.

Polisin, olay yerindeki incelemesinin ardından önce Marmaris Devlet Hastanesi morguna kaldırılan Tekin’in cesedi, daha sonra kesin ölüm nedeninin tespiti için otopsi yapılmak üzere Muğla Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Polis, kazayla ilgili soruşturma başlattı.

BAŞHEKİM TEKİN’İN KARDEŞİ
Kazada hayatını kaybeden Süleyman Tekin, bir dönem Denizli Sağlık Müdürlüğü de yapan, Özel Mediklinik Hastanesi Başhekimi Dr. Mahmut Tekin’in kardeşi.

Süleyman Tekin, çarşamba günü (yarın) öğle vakti Ulu Cami’de kılınacak cenaze namazının ardından Asri Mezarlık’ta toprağa verilecek.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı