REKLAMI GEÇ

Maske ve mesafe tanımıyor, karantinada kalmıyoruz

Maske ve mesafe tanımıyor, karantinada kalmıyoruz

Denizli Emniyet Müdürlüğü ekipleri mesailerinin büyük bölümünü kural tanımayanlara ayırıyor. Maske takmayan, sosyal mesafeye uymayan ve karantinada olması gerekirken sokakta yakalananlara yine önemli cezalar kesildi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 4 Ocak 2021 Pazartesi, 15:53

Denizli Emniyet Müdürlüğü’nün maske, mesafe ve karantina denetimleri sürüyor. 28 Aralık-3 Ocak tarihleri arasında da yoğun denetimler gerçekleştirildi.

KARANTİNADAN KAÇAN 15 KİŞİ HAKKINDA İŞLEM YAPILDI
Koronavirüs testleri pozitif çıktığı ya da temaslı olduğu için evlerinde karantinada bulunması gerekenlere yönelik rutin denetimlerini sürdüren polis ekipleri, karantinada olması gerekirken sokakta bulunan 15 kişi hakkında işlem yaptı.
Bu kişilere 47 bin 250 lira para cezası uygulanırken, KYK yurtlarında zorunlu karantinaya alındı. Karantina yasaklarını ihlal edenler hakkında adli işlem de başlatıldı.

MASKE TAKMAYAN 34 KİŞİYE CEZA
Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin rutin denetimlerinde maske takmadığı görülen 34 kişi hakkında da işlem yapıldı. Bu kişilere 30 bin 600 lira para cezası uygulandı.

SOSYAL MESAFE CEZASI
Koronavirüs önlemleri kapsamında uygulanan bir başka kural da sosyal mesafe. Özellikle açık olan işyerlerinde uyulması gereken kuralı ihlal ettiği belirlenen 86 kişiye toplam 156 bin 150 lira para cezası kesildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı