REKLAMI GEÇ

Tıra çarpıp metrelerce sürüklenen otomobil, park halindeki otomobile çarparak durdu: 1 kişi öldü

Tıra çarpıp metrelerce sürüklenen otomobil, park halindeki otomobile çarparak durdu: 1 kişi öldü

Denizli-Aydın karayolu Beylerbeyi geçişinde, Buldan’dan eşiyle birlikte aile ziyaretinden dönen Yaşar Kocaman, tırın kasasına çarpmasının ardından kullandığı otomobilin kontrolünü kaybetti. Metrelerde otomobili yolda tutmaya çalışan Kocaman’ın kullandığı otomobil, park halindeki başka otomobile çarptı, Kocaman öldü, 3 kişi yaralandı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 7 Kasım 2021 Pazar, 22:21

Kaza saat 20.00 sıralarında Denizli-Aydın karayolu Sarayköy İlçesi Beylerbeyi geçişi sırasında meydana geldi. Yaşar ve Ayşe Kocaman çifti, Buldan’ın Karaköy mahallesindeki büyüklerini ziyaret ettikten sonra, kent merkezindeki evlerine dönmek için yola çıktı.

Yaşar Kocaman, Beylerbeyi yakınlarında kavşaktan dönmeye çalışan bir tırın kasasına çarptıktan sonra; kullandığı otomobilin hakimiyetini kaybetti.

Görgü tanıklarının aktardığına göre; otomobili metrelerce yolda tutmaya çalışan Kocaman başarılı olamadı ve yol kenarında park halindeki başka otomobile çarparak durabildi.

Şiddetli çarpışmanın etkisiyle iki otomobil de hurdaya dönerken Yaşar Kocaman olay yerinde yaşamını yitirdi. Eşi Ayşe Kocaman ile park halindeki otomobilde bulunan iki kişi yaralandı.

Yaralıların sağlık durumunun ciddi olduğu öğrenildi.

Kaza sonrası trafikte uzun süre aksamalar yaşandı.

Yorumlar

Süleyman   -  Bağlantı 8 Kasım 2021, 09:11

şu tırcı ve kamyoncu şoforlerden bıktık artık. kafalarına göre sağ şeridi işgal ediyorlar. kazada olduğu gibi araçları sıkıştırıyorlar. tır ve kamyon gördün mü uzak duracaksın

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı