REKLAMI GEÇ

Midesinden eroin çıktı

Midesinden eroin çıktı

Denizli Emniyet Müdürlüğü Narkotik Bürosu ekipleri zehir tacirlerine nefes aldırmıyor. İran’dan midesinde 250 gram eroin ile gelen H.A. ile irtibatta olduğu zanlılar yakalandı. Yakalanan 7 zanlı tutuklandı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 4 Eylül 2019 Çarşamba, 13:53

Eğitim döneminin başlamasına günler kalan Narkotik timleri denetimlerini yoğunlaştırdı. Özellikle torbacı olarak tabir edilen sokak satıcılarına yönelik operasyonlar düzenleyen polis, zehir tacirlerine büyük darbe vurdu.

İRAN’DAN MİDESİNDE UYUŞTURUCU GETİRDİ
Polis, tespit edilen bir zanlının İran’da uyuşturucu getireceği ihbarını aldı. Soruşturmanın tamamlanmasının ardından operasyon düzenleyen polis, İranlı zehir tacirinin yakalanmamak için yutma yöntemiyle midesinde getirdiği 250 gram eroini buldu. İran uyruklu H.A. ile birlikte irtibatta olduğu zehir tacirleri yakalandı.

YOL KONTROLLERİNDEN KAÇAMADILAR
Narkotik bürosu ekipleri risk bölgelerinde yaptığı denetimlerde de sonuç alıyor. Kontrol noktalarında şüpheli araçlar ile içindeki kişileri aramadan geçiren polis satışa hazır halde paketlenmiş 27 gram eroin, 3 gram metamfetamin, 6 gram esrar ele geçirdi. Uyuşturucu madde ticaretinden sağlandığı değerlendirilen paralara da el kondu.

7 ZANLI TUTUKLANDI
Operasyonlarda gözaltına alanın 7 zanlı, işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi. Mahkemeye çıkarılan 7 zanlı tutuklandı. Ayrıca 9 kişi hakkında da uyuşturucu madde bulundurmak suçlamasıyla işlem yapıldı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı