REKLAMI GEÇ

Miras tartışması kanlı bitti

Miras tartışması kanlı bitti

Denizli’nin Beyağaç İlçesi’nde, miras yüzünden tartıştığı gelini 57 yaşındaki Fatma Ç.’yi pompalı tüfekle vurup öldüren 73 yaşındaki Mehmet Ali Ç., daha sonra aynı tüfeği çenesinin altına dayayarak canına kıymak istedi.

/ DENİZLİHABER / 20 Kasım 2009 Cuma, 17:57

İddiaya göre, Fatma Ç., 8 yıl önce ölen eşi Halil Ç.’den miras kalan tarlalar ile evin paylaşımı konusunda kayınpederi Mehmet Ali Ç. ile anlaşmazlığa düştü. Gelin- kayınpeder arasındaki anlaşmazlık mahkemeye taşındı. Davayı kazanan Fatma Ç., eşinden miras olarak kalan evden kayınpederi Mehmet Ali Ç.’yi çıkarmak istedi.

Ev tartışması sürerken bu defa miras olarak kalan bir tarladaki 200 kavak ağacının kimin kesip sattığı konusunda anlaşmazlık yaşanmaya başladı. Bunun üzerine Fatma Ç., dün saat 10.00 sıralarında, ağabeyi 62 yaşındaki Sezai T.’yi de alarak kayınpederinin oturduğu Cumhuriyet Mahallesi’ndeki eve gitti. Bu sırada Mehmet Ali Ç., kendisini evden çıkartmak için gelen gelini Fatma Ç.’yi fark ederek, balkondan pompalı tüfeğiyle 2 el ateş ederek, göğsünden vurdu. Kanlar içinde kalan Fatma Ç., olay yerinde ölürken, ağabeyi Sezai T., son anda kaçarak canını kurtardı.

Silah sesini duyan çevredekilerin haber vermesi üzerine gelen polis ekiplerine teslim olmayan Mehmet Ali Ç., tüfeği bu defa kendi çenesinin altına dayadı. Mehmet Ali Ç., kendisini ikna etmeye çalışan polislere uzun süre direndi. Evin arka tarafından dolanarak, balkona çıkan bir polis memuru, dalgın bir anında Ç.’nin masanın üzerine bıraktığı tüfeği odanın camını kırarak aldı. Mehmet Ali Ç., gözaltına aldı. Polisteki işlemlerinin ardından Adliye’ye sevk edilen Mehmet Ali Ç. tutuklandı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı