REKLAMI GEÇ

Mühür kavgasında tutuklama

Mühür kavgasında tutuklama

Denizli’nin Bekilli İlçesi’nin Deşdemir Mahallesi’nde meydana gelen mühür teslim etme kavgasında eski muhtar Nazmi Yıldız’ın darp edildikten sonra kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirmesinin ardından gözaltına alınan aza D.A. tutuklandı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 22 Nisan 2014 Salı, 09:48

Geçtiğimiz Cumartesi günü akşam saat 21.30 sıralarında Bekilli ilçesinin Deşdemir mahallesinde muhtarlık seçimini kazanan M.K., muhtarlık mührü ve evrakları almak için eski muhtar Nazmi Yıldız’ı muhtarlık binasına çağırdı. Bu görüşmede, muhtar azaları D.A., M.K., B.K. ile köy sakinlerinden F.S., İ.T., V.A. ile B.A. da bulunuyordu. İddiaya göre, Nazmi Yıldız, muhtarlık mührü ile evrakları elden teslim etmeyeceğini, Bekilli Belediyesi’ne vereceğini söyledi. Bunun üzerine aza D.A. ile Yıldız arasında sözlü tartışma başladı. İddiaya göre D.A., Yıldız’ı yumrukladı. Araya girenler kavganın büyümesini önledi. Kısa süre sonra aniden yere düşüp, kafasını taşa çarpan Yıldız baygınlık geçirdi.

AZA CEZAEVİNDE AĞABEYİ SERBEST
Servergazi Devlet Hastanesi’ne kaldırılan ve beyin kanaması geçirdiği belirlenen Nazmi Yıldız, 2 gün sonra dün sabah saatlerine yaşamanı yitirdi. Bunun üzerine Aza D.A. ile ağabeyi V.A. gözaltına alındı. Sorgularının ardından adliyeye sevk edilen zanlılardan aza D.A. tutuklanarak cezaevine gönderildi. Ağabeyi V.A. ise serbest bırakıldı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı