REKLAMI GEÇ

O sürücü İzmir’de yakalandı

O sürücü İzmir’de yakalandı

Dün gece Akkale’de lüks cipin çarptığı Hasan Güney’in parçalanarak öldüğü kazanın ardından kaçan sürücü H.E. İzmir’de teslim oldu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 11 Mart 2015 Çarşamba, 12:39

Akkale’de Hasan Güney’in parçalanarak can verdiği kazada lüks cipin sürücüsünün bir tekstil firması sahibi H.E. olduğu ileri sürüldü. Kazanın ardından kayıplara karışan sürücünün İzmir’de yakalandığı bildirildi.

Denizli Emniyet Müdürü Hüseyin Namal, zanlının İzmir’de bir karakola teslim olduğunu, Denizli’den bir ekibin H.E.’yi Denizli’ye getirdiğini açıkladı.

ic-zanli

KAMERA KAYITLARI VAR
Namal, kazada aracı H.E.’nin kullandığına ilişkin kamera kayıtlarının ellerinde olduğunu, ayrıca araçtan parmak izi ve DNA örneklerinin alındığını da belirterek, “Sürücü olayın ardından kaçtığı için bir kaza soruşturmasından ziyade adli soruşturmaya dönüştürüldü. Olay yeri inceleme ekiplerimiz bütün delilleri topladı” diye konuştu.

ic-hasan-guney

PARÇALARAK CAN VERDİ
Bu arada Hasan Güney, bankamatikten para çekip geri döndükten sonra cipin çarpması sonucu parçalanarak feci şekilde can vermişti. Kazayı haber alan arkadaşları Hasan Güney’in facebook hesabında başsağlığı mesajları yazmaya başladı.

anons

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı