REKLAMI GEÇ

Oğluna kızdı, ölmek istedi

Oğluna kızdı, ölmek istedi

Madde bağımlısı oğluna kızan Zafer K., iki katlı bir evin çatısına çıkarak intihar etmek istedi. Polis tarafından güçlükle sakinleştirilen adam ambulansla hastaneye kaldırılırken, bir süre sonra oğlu Ü.U.K. evi ateşe verdi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 16 Eylül 2016 Cuma, 19:21

Hacıkaplanlar Mahallesi, 890 sokakta hareketli saatler yaşandı. Mahallede bulunan 2 katlı metruk bir evin çatısında komşularını gören vatandaşlar durumu polis, itfaiye ve 112 Acil ekiplerine bildirdi.

denizli-madde-bagimlisi-oglu-canindan-bezdirdi-ic-1

Kısa süre içinde olay yerine gelen polis Zafer K.yı ikna etmeye çalışırken, itfaiye ekipleri de atlama yastığı açtı. Polisin çabasına rağmen ikna edilemeyen Zafer K.nın bir anlık dikkatsizliğinden faydalanan polis, yaşlı adamı evin çatısından aldı. Çatıdan indirilen Zafer K.yı ikna çabaları aşağıda da sürdü.

OĞLU MADDE BAĞIMLISI
Zafer K.nın intihar girişiminin nedeni de bu sırada ortaya çıktı. 6 gün önce cezaevinden çıkan ve madde bağımlısı olduğu öne sürülen oğlunun sürekli sorun çıkarması, mahalle sakinlerini rahatsız etmesine kızan babanın ölmek istediği ifade edildi.

Sık sık gerekli mercilere başvuruda bulunan ancak kalıcı bir çözüm bulunamayan sorunu nedeniyle bunalıma giren Zafer K.ya ambulansta müdahale edilirken oğlunun gelmesi ortamı bir kez daha gerdi. Baba ambulansla hastaneye kaldırılırken, oğlunun da eve girmesi sağlandı.

denizli-madde-bagimlisi-oglu-canindan-bezdirdi-ic

EVİ ATEŞE VERDİ
Babası hastaneye kaldırılan Ü.U.K. içeri girdikten bir süre sonra evi ateşe verdi. İki katlı evden yükselen dumanları fark eden mahalle sakinleri bir kez daha durumu itfaiye ekiplerine bildirdi.

Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekipleri alevleri kontrol altına aldı, babasıyla yaşadıkları evi yakan Ü.U.K. ise polis tarafından gözaltına alındı.

BABA ESKİ FUTBOLCU
Oğlu nedeniyle yaşamı cehenneme dönen Zafer K.nın eski bir futbolcu olduğu, uzun yıllar Göztepe’nin formasını giydiği öğrenildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı