REKLAMI GEÇ

Okul önlerinde uyuşturucu operasyonu

Okul önlerinde uyuşturucu operasyonu

Denizli Emniyet Müdürlüğü Narkotik Şubesi ekipleri tarafından okul önlerinde uyuşturucu operasyonu gerçekleştirildi. Uyuşturucu köpeği Jiby’nin de katıldığı operasyonlara asayiş ve trafik ekipleri de destek verdi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 10 Eylül 2019 Salı, 17:19

2019-2020 Eğitim-Öğretim döneminin başlamasıyla birlikte Denizli Emniyet Müdürlüğü Narkotik Bürosu ekipleri tarafından okul önlerinde zehir tacirlerine yönelik operasyon düzenlendi.

Uyuşturucu köpeği Jiby’nin de katıldığı uyuşturucu denetimlerine asayiş ve trafik ekipleri de destek verdi.

Narkotik timleri tarafından 298 kişinin GBT sorgulaması yapılırken, 165 araç da didik didik arandı. Aramalarda Jiby de etkin rol oynadı. Trafik kurallarına uymayan sürücülere toplam 6 bin 670 lira para cezası uygulandı.

UYUŞTURUCU ELE GEÇİRİLDİ
Narkotik polisleri aramalarda 6.5 gram esrar ile 45 gram metamfetamin ele geçirdi, uyuşturucu ile ilgili 3 zanlı gözaltına alındı. Aramalarda ayrıca 2 kurusıkı tabanca ve 19 mermi ele geçirildi.

VELİLERDEN TAM DESTEK
Polisin okul önlerindeki uyuşturucu operasyonlarına velilerden de tam destek geldi. Okul idarecileri de bu tür aramaların sıklıkla tekrar edilmesini istedi. Bazı öğrenciler ise polisler ile fotoğraf çektirmek için adeta birbirleriyle yarıştı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı