REKLAMI GEÇ

OKULLARDA DOMUZ GRİBİ PANİĞİ

OKULLARDA DOMUZ GRİBİ PANİĞİ

Milli Eğitim Müdürlüğü’ne bağlı ilk ve orta dereceli okullarda “domuz gribi” vakasının görüldüğüne ilişkin dedikodular, paniğe yol açıyor. Bugün(Salı) Emsan Doğan Demircioğlu İlököğretim Okulu’nda yaşananlar ise, paniğin boyutlarını ortaya koyuyor!

/ DENİZLİHABER / 20 Ekim 2009 Salı, 14:12

Yetkililerden peşi sıra gelen domuz gribi salgını ile ilgili uyarılar ve medyaya yansıyan haberler Denizli’nin ilk ve orta dereceli okullarında paniğe yol açtı. Milli Eğitime bağlı okullarda domuz gribi vakasına rastlandığı söylentileri, okul idarelerini zor durumda bırakıyor.

Emsan’da panik, anons yaptırdı!
Son olarak Emsan Doğan Demircioğlu İlköğretim Okulu’nda yaşananlar ise, paniğin boyutlarını ortaya koyacak cinsten.Okul idari kadrosunun yeni eğitim-öğretim yılı ile ilgili düzenlediği öğretmenler toplantısına Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz da katılınca, kıyamet koptu. Öğle saatlerinde gerçekleştirilen toplantı sürerken, okulda domuz gribi vakasının görüldüğü ve bu neden Milli Eğitim Müdürü Oğuz’un konu hakkında bilgi almak için okula geldiği dedikoduları yayıldı. Öğrencilerin yaşadığı panik kısa sürede velilere kadar ulaştı.

İl Sağlık Müdürü Taş: Vakaya rastlanmadı!
Bazı veliler soluğu okulda alırken, bazıları ise idarecilerden bilgi almak için telefonlara sarıldı. Okul idaresi, öğrencileri ikna etmek için anons yapmak zorunda kaldı.
Denizlihaber’e konuşan İl Sağlık Müdürü Erdoğan Taş, Denizli’de günümüzde rastlanmış herhangi bir domuz gribi vakasının olmadığının altını çizdi. Milli Eğitim Müdürlüğü ise, ilk ve orta dereceli okul öğrencileri arasında yayılan “domuz giribi” paniğinin önlenmesine ilişkin yöntem arayışında.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı