REKLAMI GEÇ

Ölümlü motosiklet kazaları arttı, polis alarma geçti

Ölümlü motosiklet kazaları arttı, polis alarma geçti

Denizli’de son dönemlerde meydana gelen motosiklet ve ATV kazalarında 6 kişi öldü, Emniyet Müdürlüğü kırmızı alarma geçti. Sıkı denetim başladı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 5 Mayıs 2017 Cuma, 10:05

Denizli son günlerde motosiklet ve ATV kazalarında 6 genci toprağa verdi. Ölümlü motosiklet ve ATV kazalarındaki artış, Emniyet Müdürlüğü’nü harekete geçirdi.

Emniyet Müdürlüğü, havaların ısınmasıyla birlikte motosiklet ve ATV kullanımındaki artıştan yola çıkarak, bir dizi önlem aldı.

Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, “Havaların ısınması ile birlikte, yaz döneminde ekstra trafik tedbirleri alınacak. Motosiklet ve sürücülerin karıştığı kazalarda, hayati önem taşıyan koruyucu başlık (KASK) kullanımının fazla görülmediği gözlenmiştir. KASK kullanımının yaygınlaşması için bilgilendirme ve bilinçlendirme çalışmalarımız aralıksız devam edecek. Ekiplerimizin denetimlerinde motosiklet ve ATV denetimlerine ağırlık verilecektir” denildi.

Yorumlar

Deniz   -  Bağlantı 5 Mayıs 2017, 16:12

1.Kınıklı çevresinde fastfood taşıyan motosikletlerin hiçbiri kırmızı ışıkta durmuyor.2.Çoğu motosikletin plakası okunamaz hale getirilmiş, vatandaşın veya FTMnin bildirmesi imkansız.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı