REKLAMI GEÇ

Otobüsle uyuşturucu sevkiyatı polise takıldı

Otobüsle uyuşturucu sevkiyatı polise takıldı

Denizli Emniyet Müdürlüğü Narkotik Bürosu ekipleri, şehirlerarası yolcu taşımacılığını uyuşturucu ticaretinde paravan olarak kullanan zehir tacirini yakaladı, valizinden 243 gram metamfetamin çıktı. Son bir haftada gerçekleştirilen 15 farklı operasyonda ise 23 şüpheli gözaltına alındı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 10 Şubat 2020 Pazartesi, 16:29

Denizli Emniyet Müdürlüğü Narkotik Bürosu ekipleri, il genelinde başlattığı uyuşturucu ticaretiyle mücadeleyi sürdürüyor. Ekipler, son bir hafta içinde önemli operasyonlara imza attı.

OTOBÜSLE UYUŞTURUCU SEVKİYATI
Narkotik ekipleri, bazı kişilerin başka illerden Denizli’ye uyuşturucu getireceği, bunun için de şehirlerarası yolcu taşımacılığını paravan olarak kullanacağı ihbarının alınmasının ardından harekete geçti.

Otogarda önlem alan ekipler, plakası belirlenen otobüsün terminale yanaşmasının ardından harekete geçti. Zanlıyı gözaltına alın polisler, valizinde yaptığı aramada 243 gram metamfetamin ele geçirdi.

SON BİR HAFTADA 15 OPERASYON
Denizli Emniyet Müdürlüğü Narkotik Bürosu ekipleri 3-9 Şubat tarihleri arasında gerçekleştirdiği 15 ayrı uyuşturucu operasyonunda 23 şüpheliyi gözaltına aldı. İşlemleri tamamlanan ve adliyeye sevk edilen zanlılardan 20’si tutuklandı, 2 zanlı ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Operasyonlarda 41 gram eroin, 254 gram metamfetamin, 29 gram esrar, 190 gram skunk, 39 uyuşturucu hap, 1 tüfek ile uyuşturucu ticaretinden elde edilen 8.225 lira ele geçirildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı