REKLAMI GEÇ

Otomobilin çarptığı 17 yaşındaki kız hayatını kaybetti

Otomobilin çarptığı 17 yaşındaki kız hayatını kaybetti

Ulus’ta yolun karşısına geçmek isterken otomobil çarpan 17 yaşındaki Fatma Erbil, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Ali Bilge / DENİZLİHABER / 17 Mayıs 2021 Pazartesi, 14:31

Alınan bilgiye göre kaza, Ulus Caddesi üzerinde öğle saatlerinde yaşandı. İddiaya göre S.D. yönetimindeki 20 SD 345 plakalı otomobil, arkadaşıyla yolun karşısına geçmek isteyen 17 yaşındaki Fatma Erbil’e çarptı. Çarpmanın etkisiyle savrulan genç kız, yere yığıldı.

İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri ağır yaralanan Erbil’i tedavi için PAÜ Hastanesi’ne kaldırıldı. Sürücü S.D. ise gözaltına alındı.

Erbil, hastanede doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı.

DENİZLİSPOR BAŞKANI ALİ ÇETİN’İN AMCASININ KIZIYMIŞ
Öte yandan kazada hayatını kaybeden Fatma Erbil’in, Denizlispor Başkanı Ali Çetin’in amcasının kızı olduğu öğrenildi. Denizlispor resmi hesaplarından Fatma Erbil’in ölümünün ardından taziye mesajı yayımlandı. Mesajda, “Kulüp başkanımız Ali Çetin’in amcasının kızı Fatma Erbil’in elim bir trafik kazası sonucunda vefat ettiğini büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Merhume Fatma Erbil’e Allah’tan rahmet; Ailesi başta olmak üzere tüm yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı dileriz” denildi.

Kazayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

Yorumlar

Bilal   -  Bağlantı 17 Mayıs 2021, 22:47

10 metre de bir ışıklar olması şart ve radar ki eğimli yerlerde şehre girerken engeller konmalı isterse hız yapsınlar bir göreyim.

Mustafa Önkü   -  Bağlantı 17 Mayıs 2021, 19:08

Çok fazlasıyla hız yapılan bir cadde, radar veya baska bir yöntem ile önlem alınması gerekli.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı