REKLAMI GEÇ

PAMUKKALE’DE EN ÇOK BU SUÇ İŞLENİYOR

PAMUKKALE’DE EN ÇOK BU SUÇ İŞLENİYOR

Denizli merkezde 320 bin 142 nüfusuyla 19 ilden daha büyük olan Pamukkale ilçesinde, jandarma bölgesinde meydana gelen asayiş olaylarının istatistikleri açıklandı. İlçe merkezi, Akköy ve Karahayıt, Uzunpınar’da en fazla işlenen suç olarak hırsızlık dikkati çekti.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 2 Kasım 2015 Pazartesi, 15:59

Pamukkale İlçe Jandarma Komutanlığı, 2015 yılının 9 ayında, faili meçhul, hırsızlık, gasp, mala zarar verme, malvarlığına karşı işlenen suçlar ilgili istatistik bilgileri kamuoyu ile paylaştı. Pamukkale Kaymakamlığı’nın internet sitesinde yer alan rakamlara göre, bu yılın ilk 9 aylık döneminde ilçe merkezi ile Akköy, Karahayıt ve Uzunpınar’da soruşturması devam eden ve faili meçhul vaka sayısı 49. Geçen yıl bu rakam 147 olarak kayıtlara geçti.

Ayrıca belirtilen bölgelerde 83 hırsızlık, 1 gasp, 16 mala zarar verme, 10 mal varlığına karşı işlenen diğer suçlar olmak üzere toplam 110 olay meydana geldi. Bu suçlarla ilgili 2014 yılında meydana gelen vaka sayısının ise 212 olduğu ifade edildi.

Pamukkale’deki jandarma bölgesinde soruşturması devam eden ve faili meçhul olaylarda yüzde 67, mal varlığına karşı işlenen suçlarda ise yüzde 48 azalma görüldüğü belirtildi.

Bölgede suç oranlarındaki azalmanın “mobese kameralarının etkin olarak kullanması ile devriye uygulamalarını arttırılması” olarak açıklandı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı