REKLAMI GEÇ

Patlayıcı gömülen illerden biri Denizli mi?

Patlayıcı gömülen illerden biri Denizli mi?

Güvenlik güçlerinin Denizli, Ankara ve Adana’da gerçekleştirdiği operasyonlarda, bölücü örgütün üst düzey sorumlusu olduğu ifade edilen 3 teröristin itirafları kan dondurdu. PKK’lı teröristler, 14 ilde patlayıcı ve mühimmat gömüldüğünü itiraf etti.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 20 Haziran 2016 Pazartesi, 10:15

Yenişafak gazetesinde yer alan habere göre, güvenlik güçlerinin Denizli, Ankara ve Adana’da düzenlediği operasyonlarda bölücü örgütün üst düzey sorumluları olduğu belirtilen 3 terörist yakalandı. Gözaltına alınan teröristler, sorgulamalarında hain planlarına ilişkin itiraflarda bulundu.

Teröristler, çözüm sürecinde batı illerinde eylemler için keşif ve istihbarat çalışmaları yapıldığını, yurt dışındaki kamplarda keşif, istihbarat, silah ve bomba özel eğitimi gören 287 örgüt mensubunun Türkiye’ye sokulduğunu anlatan teröristler, 14 ilde toprağa patlayıcı ve mühimmat gömdüklerini de söyledi.

DENİZLİ’DE KEŞİF YAPMIŞLAR
Silahlı saldırı, bomba ve bombalı araçla eylem yapacak militanların yasadışı yollardan Türkiye’ye giriş yaptığı, sınır illerinden giriş yapan söz konusu bu kişilerin eylem için büyük kentlere geçiş yaptığı, Ankara, İstanbul, İzmir, Eskişehir, Muğla, Konya, Şanlıurfa, Antalya, Adana, Denizli, Manisa ve Mersin’de keşif ve istihbarat çalışmaları yaptığı da ortaya çıktı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı