REKLAMI GEÇ

Polis 3 ay iz sürdü operasyon için düğmeye bastı: 28 gözaltı,15 tutuklama

Polis 3 ay iz sürdü operasyon için düğmeye bastı: 28 gözaltı,15 tutuklama

Denizli Emniyet Müdürlüğü Narkotik Bürosu ekipleri tarafından son bir hafta içinde gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonlarında 28 zanlı gözaltına alındı, 15’i tutuklandı. Operasyonlarda çok miktarda uyuşturucu madde ele geçirildi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 26 Ekim 2020 Pazartesi, 16:59

Denizli Emniyet Müdürlüğü Narkotik Bürosu ekipleri tarafından 19-25 Ekim tarihleri arasında önemli uyuşturucu operasyonları gerçekleştirildi.

3 AY İZ SÜRDÜLER
Norkatik timleri, yaklaşık 3 aydır yürüttüğü soruşturma kapsamında uyuşturucu ticareti yaptığını belirlediği 2 zanlıyı, 2 ay önce gözaltına aldı. Bu zanlılardan edinilen bilgiler ışığında soruşturmayı derinleştiren ekipler, 6 ayrı adrese eş zamanlı baskınlar gerçekleştirdi.

Operasyon sırasında 51 gram eroini pencereden atarak kurtulmaya çalışan 4 zanlı gözaltına alındı. Baskın yapılan 6 adreste yapılan aramalarda metamfetamin, sentetik hap ve bin 25 lira para ele geçirildi.

2 ay önce gözaltına alınan 2 zanlı ile birlikte son operasyonlarda yakalanan 3 zanlı tutuklandı.

Ekiplerin son bir hafta içinde gerçekleştirdiği diğer operasyonlarda ise 24 zanlı gözaltına alındı. Bu zanlılardan da 10’u tutuklandı.

Zanlıların ikametlerinde ve üstlerinde yapılan aramalarda 1.829 gram metamfetamin, 168 gram eroin, 35 gram esrar, 956 birim sentetik kannabinoid maddesi, 5 gram afyon sakızı, 54 adet sentetik hap, 1 adet ecstasy ve uyuşturucu madde satışından elde edilen 2.055 TL ele geçirildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı